Sigara Izmariti Kavgasinda 4 Kisiyi Biçaklayan Baba Ve Oglu Adliyede

Aksaray’da sigara izmariti meselesi yüzünden çikan kavgada 4 kisiyi darp edip biçakla yaralayan baba ve oglu adliyeye sevk edildi.

Sigara Izmariti Kavgasinda 4 Kisiyi Biçaklayan Baba Ve Oglu Adliyede
Olay, dün gece Taspazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi Piri Mehmet Pasa Çarsisi 1. katinda bulunan reklam ajansi bürosunda yasandi. Edinilen bilgiye göre, çarsinin zemin katinda hirdavatçi dükkani isleten Tahir B. (62), 1. kattan asagiya sigara izmariti atildigi gerekçesiyle reklam ajansi isletmecisi Sinan K.’nin (48) ofisine çikarak bagirdi. Tahir B. ve oglu Mehmet Ali B. (33), tartistigi Sinan K., kardesi Harun K. (50) ve çalisanlar Mehmet K. (27) ile Hidayet K.’yi (33) önce darp etti, sonra biçakla yaraladi. Çarsidaki diger esnaflar tarafindan 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasi üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri yarali 4 kisiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Yaralilar ambulanslarla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldirilirken, yaralilardan Sinan K. ve Mehmet K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olayin ardindan kaçan baba ve oglu ise Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismasiyla kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan süpheli baba ve oglu Aksaray Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: İHA