Baskan Kaplan 'Belediye Baskani Olarak Daima Yaninizdayim'

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in gayretleri ile Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilçeye kazandiran Koçarli Yüksek Ögrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu ilk ögrencilerine kapilarini açti.

Baskan Kaplan 'Belediye Baskani Olarak Daima Yaninizdayim'


Koçarli KYK yurduna kayit olusturmak için gelen ögrencileri ve ailelerini ise Belediye Baskani Nedim Kaplan karsiladi. Türkiye’nin farkli illerinden Üniversite okumak için Koçarli’ya gelen ve bir kismi KYK Yurdu’na yerlesen ögrencileri “Koçarli’ya Hos geldiniz, sefalar getirdiniz gençler. Siz artik burada ev sahibisiniz. Belediye Baskani olarak daima yaninizdayim” diyerek karsilayan Baskan Kaplan, ailelere de “Anneler Babalar merak etmeyin evlatlariniz emin ellerde” dedi.



KYK Yurdu önünde Koçarli Belediyesince kurulan standta kayit için gelen ögrenciler Belediye Baskani Nedim Kaplan’in ve Belediye personelinin samimi ve sicak karsilamasi ile yurda giris yaptilar. Belediye personeli tarafindan ögrencilere ve ailelere ilçenin tanitimi yapilirken ikramlarda da bulunuldu.

KYK yurduna kayit için gelen ögrenciler ve aileleri ile yakindan ilgilenen Baskan Kaplan ülkemizin dört bir yanindan okumak için ilçemize gelen ögrencileri, ailelerin kendilerine emanetleri olarak gördüklerini ifade ederek, "Koçarli’ya Hos geldiniz, sefalar getirdiniz gençler. Anneler Babalar merak etmeyin evlatlariniz emin ellerde. Tüm ögrencilerimize öncelikle Koçarlimizi tercih ettikleri için tesekkür ediyoruz. Sizde artik burada ev sahibisiniz. Egitim ögretim hayatinizda basarilar dilerim. Koçarli Belediye Baskani olarak daima yaninizdayim” dedi.



Baskan Kaplan ayrica “Ögrencilerimiz için gerek sahsim gerekse yerel yönetim olarak üzerimize düsen her türlü görevi yapmak için çalisiyoruz. Bu ögrencilerimiz bizlerin de evladi. Her birini ilçemizin tanitimi için kültür elçileri olarak görüyoruz." dedi.



Belediye Baskani Nedim Kaplan yaptigi açiklamada “Ilçemize yeni yurt kazandirilmasiyla ilgili desteklerini esirgemeyen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanimiza, AK Parti Aydin Milletvekillerimize Aydin Valimize ve AK Parti Il Baskanimiza çok tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA