Agri Valisi Koç, Eleskirt'te Incelemelerde Bulundu

Agri Valisi Mustafa Koç, ilçe ziyaretleri kapsaminda Eleskirt ilçesine giderek, belediye, esnaf, kurs ve tekstilkent ziyaretleri gerçeklestirdi.

Agri Valisi Koç, Eleskirt'te Incelemelerde Bulundu
Vali Mustafa Koç’u, Eleskirt Kaymakami Murat Günes ve ilçe protokolü karsiladi. Vali Koç, Kaymakamlik makaminda Kaymakam Günes’ten ilçede yürütülen çalismalar hakkinda brifing aldi. Vali Koç daha sonra Eleskirt Belediyesine geçerek, Belediye Baskani Ramazan Yakut ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Belediye Baskani Yakut, Vali Koç’a belediyenin faaliyetleri ve projeleri hakkinda bilgi verdi. Belediye ziyaretinin ardindan ilçe esnafini ziyaret eden Vali Koç, vatandaslarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretinde alisveris yapan bir ailenin yeni dogan bebegine altin takan Vali Koç, daha sonra Eleskirt Aile Destek ve Sanat Merkezine giderek, burada kadinlarin yaptigi el emegi göz nuru ürünleri inceledi. Kadinlarla sohbet eden Vali Koç, ürünlerin kalitesinden ve çesitliliginden memnuniyet duydugunu ifade etti.

Son olarak Eleskirt Tekstilkent’e giden Vali Koç, burada 18 bin 800 metrekare alana sahip, 3 siniftan olusan kres binasi bulunan tekstil fabrikasinin insaatini yerinde gördü. Vali Koç, insaatin son durumu hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Eleskirt ilçesinin ziyaretini degerlendiren Vali Koç, sunlari söyledi:“2 yil kaymakam olarak görev yaptigim, güzel hatiralarimin oldugu Eleskirt ilçemizi ziyaret ederek vatandaslarimiz ve esnaflarimizla bir araya geldik. Hasret giderip ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Kardesligimiz ve dirligimiz daim olsun.”
Kaynak: İHA