Agri'da Üniversite Ögrencilerine Yurtlarda Sicak Karsilama

Agri’da Gençlik ve Spor Bakanligina bagli yurtlara kayit yaptirmaya gelen ögrenciler ve velileri, kurum personeli tarafindan ikramlarla karsilandi.

Agri'da Üniversite Ögrencilerine Yurtlarda Sicak Karsilama
Yurtlarda “Yurdunuz Yuvanizdir”, “Evinize hos geldiniz” pankartlari asilirken, ögrencilerin kayit islemleri sorunsuz bir sekilde tamamlandi.

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, il genelinde 8 yurtta 6 bin 629 kapasite ile hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanindan Agri’ya üniversite egitimi için gelen ögrenciler ve aileleri, yurtlarin girislerinde gönüllü gençler ve personel tarafindan tebessümle karsilanarak lokum ve kolonya ikram edildi.

Ögrencilere yurt, gençlik ve spor hizmetleri hakkinda bilgi veren kurum yetkilileri, araçlarla yurtlara götürdükleri ögrencilerin kayit islemlerine yardimci oldu.

Yurtlarda kayit islemlerinin ardindan yerlestirilmeye baslayan ögrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Yurt Hizmetleri Müdürü Nesim Aydin ve Yurt Idari Isler Sube Müdürü Gökmen Aslankiliç ile birlikte yurtlarda incelemelerde bulunarak ögrenci ve aileleri ziyaret etti.

Din, yaptigi açiklamada, tatil döneminde yurtlarda detayli bakim ve onarim çalismasi yaptiklarini belirterek, “Tüm ögrencilerimizi sorunsuz bir sekilde yurtlarimiza yerlestirmeye devam ediyoruz. Herhangi bir sikintimiz yok, disarida kalan ögrencimiz de yok. Yedekler ve hiç kaydi olmayan ögrencileri imkanlar dahilinde misafir ediyoruz. Ögrenciler ve velilerle yakindan ilgileniyoruz.” dedi.

Ögrencilerden Sinem Polat ise Agri’ya Hakkari’den geldigini belirterek, “Otogarda Agri Gençlik Merkezi tarafindan kurulan stantlarda çok güzel karsilandik. Yurduma ailem ile birlikte gittim. Burada da beni ve ailemi güler yüz ile karsilayan Agri GSB ailesine tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Kaynak: İHA