Dünya Kar Motosikleti Sampiyonasi Erciyes'te Yapilacak

Dünyanin en prestijli ve elit ekstrem spor organizasyonlari arasinda gösterilen Dünya Kar Motosikleti Sampiyonasi (FIM Snowcross World Championship)-SNX Türkiye adiyla 10-12 Mart 2023’te Kayseri Erciyes’te yapilacak.

Dünya Kar Motosikleti Sampiyonasi Erciyes'te Yapilacak
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhasaki’nin gayretleri ile Cumhuriyetin 100. yilinin uluslararasi ilk etkinligi olacak SNX TÜRKIYE, Cumhurbaskanligi himayelerinde düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaskani Mahmut Nedim Akülke ve Kayseri Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Dr. Murat Cahit Cingi ile birlikte organizasyonun Cumhurbaskanligi himayelerine alinmasi konusunda destekleri konusunda AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’ye tesekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, “Dünya Kar Motosikleti Sampiyonasi’nin ülkemize memleketimize kazandirilmasindan dolayi mutluyuz. Erciyes ile ilgili bütün altyapiyi geçmis dönemlerimizde hazirladik. Simdi uluslararasi tanitim tarafi kaldi. Cumhurbaskanimizin himayesinde uluslararasi önemli bir organizasyonun Erciyes’te yapilmasinda dolayi mutluyuz. Cumhurbaskanimizin bu konuya teveccühte bulunmasi himayeye almasi Erciyes’e ne kadar önem verdiginin bir göstergesi. Himaye ve Dünya Sampiyonasi sehrimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA