Adanali Kadinlar Vali Elban'i Dualarla Karsiladi

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Kozan ilçesinde vatandaslar ile bir araya gelerek yatirim çalismalarini yerinde inceledi. Vali Dr. Elban’i ocak basinda sicak böreklerle karsilayan Adanali kadinlar, "Askerimiz, polisimiz, valimiz için hazirladik bunlari. Allah’im devletimize zeval vermesin" diyerek dua etti.

Adanali Kadinlar Vali Elban'i Dualarla Karsiladi


Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, beraberinde Jandarma Albay Bilgihan Yesilyurt, Emniyet Müdürü Dogan Inci ile birlikte Kozan Kaymakami Bahattin Alp Arslanköylü’yü makaminda ziyaret edip, ardindan Organize Sanayi mütesebbis heyet toplantisina baskanlik etti. Kozan’daki yatirim çalismalarini ve yapimi tamamlanan 2 milyon 700 bin TL’lik OSB idari bina ve AR-GE Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Dr. Süleyman Elban, Güneri Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi, ardindan kahvehanede muhtar ve mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarini dinledi.

Adanali kadinlar Vali Elban’i dualarla karsiladi

Mahalle sakinlerinden Senay Öztürk, ilk kez vali geldigi için gelinleri ve dünürleri ile birlikte ocak basina geçtiklerini, bölgeye özgü çevirme hazirladiklarini belirterek “Ben de, gelinlerim, dünürlerim ile birlikte ocak basina geçtik. Askerimiz, polisimiz, valimiz için hazirladik bunlari. Allah’im devletimize zeval vermesin, hepsinin isleri güçleri rast gitsin, dert görmesinler.” diyerek dua etti.

Vali Dr. Elban mahalle sakinlerini dinledi

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, mahallede kendileri için hazirlik yapan kadinlara karsilama için tesekkür ederek kolayliklar diledi. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Vali Dr. Elban, “Ilçelerimizde vatandaslarimiz ile bir araya geliyoruz. Kozan’imizda yayladan dönüsler oldu ve ilçemizde vatandaslarimiz ile bir araya gelmek talep ve sikâyetlerini dinlemek istedik. Elimizden gelini yapalim istedik. Ilçedeki hem yatirim çalismalarini hem de vatandaslar ile bir arada olup onlari dinlemek için buradayiz” dedi.

Kaynak: İHA