Yaralanan Köpek Iki Aileyi Mahkemelik Etti

Manyas’in kirsal Isiklar Mahallesi’nde bir köpek komsusunun bahçesine girince hem yaralandi, hem de iki aile solugu mahkemede aldi.

Yaralanan Köpek Iki Aileyi Mahkemelik Etti
Iddiaya göre, kirsal Isiklar Mahallesinde koyunculuk yapan, Tark ailesinin 3 yasindaki çoban köpegi, komsu Kahraman ailesinin bahçesine girdi. Kahraman ailesinden M.K., elindeki balta ile köpegi sag kalçasindan yaraladi. Emirhan Tark, “Sabah uyandigimiz da köpegin sesini duyarak disari çiktik. Kapismislar köpekler komsunun bahçesinde, oradan yarali çikti geldi buraya, veteriner çagirdik, veteriner sag bacaginin üstünden yaralanan köpegimizi tedavi etti. Daha önce de üç tane köpegimiz zehirlenerek öldü" dedi.

Olay üzerine köpegi yaralayan M,K ‘nin kendilerine ’Yaptiysam, yaptim’ diyerek saldirdigi da iddialar arasinda yer aldi. Olayla ilgili Manyas Cumhuriyet Savciligina Tark ailesi sikâyette bulundu. M.K’nin ise ifadesinde yaralama suçunu kabul etmedigi, Tark ailesinin köpeginin sürülerine saldirarak koyunlarini ürküttügü ve ürküp kaçan gebe koyunlarin kuzularini düsürdügü iddiasinda bulundu.
Kaynak: İHA