Gelecegin Teknoloji Yildizlari, Pursaklar'da Parlayacak
Ankara Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Pursaklar Belediyesi tarafindan genç yetenekleri kesfetmek amaciyla kurulan Deneyap Atölyeleri ve Bilim Pursaklar Atölyelerinde egitim alan ögrencileri ziyaret etti.

Ögrencilerin, uygulamali egitimleri ve deney düzenekleri ile okulda ögrenilen soyut kavramlarin somutlastirilmasi, dokunarak ve deneyerek kendi baslarina ortaya koyduklari projeleri inceleyen Ertugrul Baskan, yaptiklari icatlar hakkinda çocuklardan detayli bilgiler aldi.
Deneyap Atölyeleri ve Bilim Pursaklar Atölyelerinde egitim verdiklerini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Ilçemiz sinirlari içerisindeki çocuklarimizi ve gençlerimizi, bilim ve teknolojiye yönlendirmek adina Deneyap Atölyeleri ve Bilim Pursaklar Atölyeleri’nde egitimlerimize hiz kesmeden devam ediyoruz. 2022 yilinda 80 bin 33 ögrencimize egitim verdik. Gelecegin teknoloji yildizi olmayi hedefleyen gençlerimiz, Deneyap ve Bilim Pursaklar ile parlayacaklar. Ilgisi, heyecani, yetenegi olan ögrencilerimizi atölyelerimize bekliyoruz’’ dedi.
