Gelecegin Sanatçilari KO-MEK'te Yetisiyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek ve Sanat Egitim Kurslari (KO-MEK), müzik bransinda verdigi egitimlerle gelecegin sanatçilarini yetistiriyor.

Gelecegin Sanatçilari KO-MEK'te Yetisiyor
KO-MEK, mesleki ve istihdama yönelik kurslariyla birçok vatandasin yeni is umudu olurken, sanayicinin de istihdam hamlesine destek vermeye devam ediyor. Ayni zamanda KO-MEK, gösteri ve sanat branslarinda baglama, bendir, drama, gitar, keman, kemençe, ney, salon danslari, tiyatro, Türk halk oyunlari, Türk müzigi koro çalismalari, Türk müzigi nazariyati ve ud branslarinda da egitimler vererek, gelecegin sanatçilari yetistiriyor.

Gölcük KO-MEK Merkezi’ne ney kursuna katilan tarih ögretmeni Nasir Yildirim, "Üniversiteyi Konya’da okudum. Son senemde Konya’dan bir hatira kalmasi için ney dersi almaya karar verdim. 2 yil ney dersi aldiktan sonra birakmistim. Uzun süre sonra KO-MEK’te açildigini duyunca tekrardan ney dersi almak için buraya geldim" dedi.

Bir diger kursiyer dis hekimi Nursena Iseri ise "Üniversiteden sonra kendime güzel bir aktivite edinmek istedim, KO-MEK ile tanismam bu vesileyle oldu. Burada çok güzel arkadasliklar edindim. Egitim ortami ve egitim kalitesi çok yüksek" diye konustu.

Kaynak: İHA