KUZKA Özel Sektöre 1 Milyon 500 Bin Liralik Destek Saglayacak

Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi tarafindan Kastamonu, Çankiri ve Sinop illerine yönelik uygulanacak yeni 2023 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek (YD_TD) Programi ilan edildi. Program çerçevesinde KUZKA tarafindan özel sektöre 1 milyon 500 bin liralik destek saglanacak.

KUZKA Özel Sektöre 1 Milyon 500 Bin Liralik Destek Saglayacak
2023 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek (YD_TD) Programi çerçevesinde Kastamonu, Çankiri ve Sinop illerine saglanacak destek ile kaynak, hammadde ve isgücü verimliliginin arttirilmasi ve isletmelerin üretim, pazarlama ve yönetim becerilerinin gelistirilmesi amaçlaniyor. Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi (KUZKA) teknik destek programina proje basvurusu yapmak isteyen özel sektör kuruluslari programin ilan edildigi tarihten itibaren 31 Agustos’a kadar projelerini ajansa sunabilecek. Teknik destek programi Ocak-Subat, Mart-Nisan, Mayis-Haziran ve Temmuz-Agustos olmak üzere dört dönem seklinde uygulanacak. Bu süreçte özel isletmeler, kaynak, hammadde ve isgücü verimliliginin artirilmasi ve isletmelerin üretim, pazarlama ve yönetim becerilerinin gelistirilmesi alanlarinda danismanlik destegi almak üzere proje basvurusu yapabilecekler.

TR82 Bölgesi 2014-2023 Bölge Plani ile 2019-2023 Kurumsal Stratejik Plani amaç ve öncelikleri dogrultusunda Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi tarafindan ilan edilen 2023 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek (YD_TD) Programi’na 2023 yili bütçesinden toplamda 1 milyon 500 bin lira kaynak saglanacak.

Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi’na proje basvurusunda bulunmak isteyen potansiyel basvuru sahiplerinin proje basvurularini Kalkinma Ajanslari Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden ilk dönem için 28 Subat tarihine kadar tamamlamalari gerekiyor.
Kaynak: İHA