Baskan Aksun, Taksim Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun bu hafta Taksim Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Baskan Aksun, Taksim Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi
Baskan Aksun düzenli bir sekilde gerçeklestirdigi mahalle toplantilarinda vatandaslarla ile bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye tarafindan "Mahalleli Soruyor Baskan Cevapliyor" slogani ile baslatilan mahalle toplantilarin 18’ncisi Taksim Mahallesi sakinlerinin katilimi ile Sehit Pilot Tegmen Serkan Sagir Ilkokulu toplanti salonunda gerçeklestirildi.

Düzenlenen toplantiya, Belediye Baskani Bekir Aksun, esi Ürküs Aksun, MHP Il Baskani Salih Aksu, MHP Il Kadin Kollari Baskani Serpil Ayaz, Belediye Baskan Yardimcilari, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, Ülkü Ocaklari Il Baskani Bilgehan Çagri Özarslan, Taksim Mahallesi Muhtari Yasar Budak ve mahalle sakinleri katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasi ile baslayan programda 3 yil içerisinde Erzincan Belediyesi tarafindan yapilan çalismalar ve planlanan projelerin anlatildigi tanitim videosu izlendi.

Programda konusma yapan Belediye Baskan Yardimcisi Ikram Çamur, Taksim Mahallesinde yapilan çalismalar hakkinda mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Taksim Mahallesi Muhtari Yasar Budak ise konusmasinda; Mahallesinde yapilmasini istedigi isler hakkinda isteklerini anlatarak, toplantinin yapilmasindan dolayi Belediye Baskani Bekir Aksun’a tesekkür etti.

Belediye Baskani Bekir Aksun ise konusmasinda sunlari ifade etti; “Böylesine kalabalik bir toplulukla bu programimizda bulunmak bizi ziyadesi ile mutlu etti, hos geldiniz sefalar getirdiniz. Erzincan’imizin en güzel mahallerinden bir tanesi olan, dönüsümünü gerçeklestirmis. Muhtarimizin ifade ettigi eksikliklere ragmen yasanilabilir bir alana sahip olan bu mahallemizin sakinlerinin arzu ve isteklerini yerine getirmek bizim asli görevimizdir. Onun içinde muhtarimizin talepleri basimizin tacidir. Insallah yerine getirecegiz.”

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun’un konusmasinin ardindan soru - cevap kismina geçildi. Mahalle halkinin istek ve sorunlarini dinleyen Baskan Aksun, baskan yardimcilari ve birim müdürleri vatandaslarin sorularini cevaplandirdilar.
Kaynak: İHA