Yarali Kedi Hastane Aciline Gitti

Sanliurfa’da yaralanan yavru kedi topallayarak gittigi hastane acilinde tedavi edildi. Yavru kedinin hastane aciline gitmesi ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Yarali Kedi Hastane Aciline Gitti
Edinilen bilgiye göre, olay, Sanliurfa’nin Suruç ilçesinde yasandi. Bilinmeyen bir nedenle ayagindan ve basindan yaralanan yavru bir kedi, hastanenin yolunu tuttu. Güvenlik kamerasina da yansiyan görüntülerde Suruç Devlet Hastanesine giden kedi, acil servise girdi. Kediyi fark eden güvenlik görevlileri, bir kutuya koyarak acil serviste görevli doktorun odasina götürdü. Saglik ekiplerinin ilk müdahaleyi burada yaptigi yavru kedi, çagrilan belediye ekiplerine teslim edildi. Yavru kediyi alan Suruç Belediyesi Boncuk Ekibi, tedavisine devam edilmek üzere Büyüksehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürdü.

Arkadaslarimizi tebrik ediyorum

Saglik ve güvenlik personelini duyarliliklari için tebrik ettigini söyleyen Suruç Devlet Hastanesi Bashekimi Necmi Esiyok, “Acil servis girisine yavru bir kedi topallayarak geliyor. Görevli arkadaslarimiz da yarali oldugunu görüyor. Müdahale edip gerekli pansumanlarini yaptiktan sonra belediye ekiplerine bilgi veriyorlar. Onlar da diger süreçleri tamamlamak için gelip teslim aliyorlar. Arkadaslarimiza bu canliya olan duyarliliklarindan dolayi tesekkür ediyor, onlari tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA