Komeksepeti Pazar Yeri Uygulamasina Geçti

Komeksepeti.com adresiyle üreten kursiyerlerin ürünlerini bir tikla dünyaya açan KO-MEK, artik yeniliklere ayak uydurarak pazar yeri uygulamasini hayata geçirdi.

Komeksepeti Pazar Yeri Uygulamasina Geçti
Kursiyerlerin el emegi göz nuru ürünlerini satisa sunarak ekonomilerine katki saglamayi hedefleyen Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek ve Sanat Egitimi Kurslari (KO-MEK), e-ticaret sitesi olan komeksepeti.com adresini kurarak bir ilki gerçeklestirmisti. Komeksepeti.com adresiyle üreten kursiyerlerin ürünlerini bir tikla dünyaya açan KO-MEK, artik yeniliklere ayak uydurarak pazar yeri uygulamasini hayata geçirdi. Sadece KO-MEK kursiyerlerinin degil üreten herkesin bir pazar yeri ve sanal dükkaninin olacagi yeni uygulama öncesinde bilgilendirme egitimleri yapildi. 12 ilçede çesitli noktalarda yapilan bilgilendirme egitimlerine binlerce vatandas katilarak yeni sistemi ögrendi. Komeksepeti e-ticaret sorumlusu Volkan Öztürk tarafindan bilgilendirilen vatandaslar pazar yeri uygulamasini en ince detayina kadar sorarak bilgi aldi.

Her kullanicinin kendine özel pazar yerinin olacagi uygulamada üreten her vatandas ürünlerini üretimden satisa kadar kendisi planlamis olacak. Komeksepeti uygulamasindan bir diger müjde de Darica Millet Bahçesine yapilan KO-MEK Store oldu. Fiziki insaati ve alt yapisi tamamlanan KO-MEK Store için en kisa sürede ürünler kursiyerlerden temin edilerek açilisin yapilmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA