Iskence Sonucu Hayatini Kaybeden Murat Bebege En Aci Veda

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve ve iskence sonucu hayatini kaybettigi iddia edilen 2 yasindaki bebek, son yolcuguna ugurlandi. Cezaevinden cenazeyi görüntülü arama ile izleyen baba, Murat bebege son kez bakti.

Iskence Sonucu Hayatini Kaybeden Murat Bebege En Aci Veda
Pamukkale ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, evde kardeslerinin hareketsiz kaldigini gören 2 çocugun aglama sesleri üzerine bölgeye giden ekipler, üçüncü kardes olan 21 aylik Murat Aslan Kiliç’in hayatini kaybettigini belirledi. Vücudunda izmarit ve darp izleri olan bebegin cansiz bedeni, otopsi yapilmak üzere Adli Tip morguna kaldirildi.

Sonrasinda evdeki 5 yasindaki S.Y.K. ve 1 yasindaki E.K. kardesler, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan koruma altina alindi. Hayatini kaybeden bebegin babasinin cezaevinde oldugu ögrenildi. Yapilan çalismada evden 2 erkek ile kaçtigi belirlenen 3 çocugun annesi olan Güler K. (27) ile 3 süpheli gözaltina alindi.

Cezaevindeki baba son kez gördü

Alinan örnekleri Antalya’ya gönderilen Murat bebek, otopsi islemleri ardindan dedesi tarafindan teslim alindi. Sonrasinda Murat bebegin minik cesedi, gözyaslari içinde Gümüsler Mezarligi’nda topraga verildi.

Cezaevinde olan baba ise telefonla görüntülü arayarak çocugunu son kez gördü.

Detaylar tüyler ürpertti

Vücudunda çok sayida sigara izmarit ve darp izleri olan Murat bebegin iskence sonucu hayatini kaybetmesinin ardindan ortaya çikan detaylar tüyler ürpertti. Bebegin evde kafasinin duvara çarptirildigi, duvarda ve yüzünde kan izleri, vücudunun birçok yerinde ise morluklar oldugu ögrenildi. Beyin kanamasi sonucu hayatini kaybettigi iddia edilen bebegin kesin ölüm nedenin, Antalya’dan gelecek olan detayli Adli Tip raporu sonucuna göre ortaya çikacagi kaydedildi.

Öte yandan, Murat bebegin ölü bulundugu evin madde bagimlilari tarafindan kullanildigi öne sürüldü.
Kaynak: İHA