MERCEK Kurslari Ile Ön Muhasebe Ögreniyorlar

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesine bagli Mercek Meslek Edindirme ve Egitim Merkezleri, vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi ön muhasebe kursu vermeye basladi.

MERCEK Kurslari Ile Ön Muhasebe Ögreniyorlar
İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesine bagli Mercek Meslek Edindirme ve Egitim Merkezleri, açtigi kurslar ile vatandaslara destek olmaya devam ediyor. Yenisehir Halk Egitim Müdürlügü is birligiyle düzenlenen, sektörün aktif olarak kullandigi programlarin ögretildigi ve yaklasik 3 ay süren egitimlere, kendi isletmesini kurmayi planlayan ve is arayan vatandaslar yogun ilgi gösteriyor.

"Gelecege yönelik yönlendirici ve faydali egitimler veriyoruz"

Kurs hakkinda bilgi veren Muhasebe Ögretmeni Seyda Uysal, 357 saat süren kursta kursiyerlere, gelecege yönelik yönlendirici, faydali egitimler verdiklerini söyledi.



Uysal, "Kursumuzun ikincisinin yapilmasi çerçevesinde, çok ilgi ve talep söz konusu oldu. Ögrencilerimize burada keyifli bir sekilde derslerimizi anlatiyoruz. Eglenerek, gülerek, bir seyler ögrenerek birbirimizi tamamliyoruz. O sekilde egitimlerimiz sürüyor. Burada, Büyüksehir Belediyesi’nin bize saglamis oldugu faydalar ve katkilar çerçevesinde ilerliyoruz" dedi.



"Muhasebe, insanin günlük hayatinda da kendine lazim olan bir alan"

Kendi isletmesini kurmayi hedefledigini ve bu hedef çerçevesinde ön muhasebe egitimi almak istedigine deginen kursiyerlerden girisimci Özgür Acer, "Muhasebeyi kendim yapabilmek, bununla ilgili genel bilgilere sahip olmak için bu kursa basvurdum. Belediyemiz de sag olsun, ücretsiz olarak bu kursu sagladi. Su anda güzel gidiyor. Muhasebe, insanin günlük hayatinda da kendine lazim olan bir alan. Hem kendim, hem isletmem için faydali olacagini düsündügüm için, bu kursu tercih ettim. Çünkü büyüksehir, öncelikle bu kursu ücretsiz veriyor. Arti bize sagladigi bina, donanim, bilgisayar, hoca destegi, bence disarida alinacak kurslar arasinda öne çikariyor. Bu yüzden burayi tercih ettim" diye konustu.

Kaynak: İHA