Büyüksehirden KAYMEK Tatil Senligi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde egitim ve kültür alaninda sürdürdügü faaliyetleriyle on binlerce vatandasa dokunan KAYMEK A.S. yariyil tatilinde eglenceli ve ögretici etkinliklerin yer aldigi çocuklara yönelik ‘KAYMEK Tatil Senligi’ düzenliyor.

Büyüksehirden KAYMEK Tatil Senligi
Gençlere ve çocuklara yönelik sundugu egitim hizmetinin yani sira onlarin bilissel, duyussal, psikomotor, sosyal, sanatsal ve kisisel gelisimlerine yönelik birçok faaliyete imza atan Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK), kültürel faaliyetlerini de araliksiz sürdürüyor. Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocuklari da unutmayan KAYMEK, yariyil tatilinde oldukça eglenceli ve bir o kadar da ögretici bir etkinligi miniklerle bulusturmaya hazirlaniyor. ‘KAYMEK Tatil Senligi’nde çocuklara yönelik zengin içerikler hazirlayan KAYMEK, Kayseri Park Alisveris Merkezi -1’inci katta 28 Ocak Cumartesi ve 29 Ocak Pazar günlerinde de saat 10.00 ile 22.00 arasinda çocuklarla bulusacak. Çocuklara eglenceli vakit geçirme imkâni sunacak olan KAYMEK, Tatil Senligi’nde Çocuk Oyuncaklari Workshop Etkinligi, Çocuklara Özel El Sanatlari Sergisi, Yüz Boyama, Kostümlü Etkinlikler - Maskotlar, Robotik Kodlama, Türk Islam Bilginleri Kart Dagitimi, 70’ler 80’ler 90’lar Sokakta Oynuyor Çocuklar Sergisi’nin Bir Bölümü, Penalti Vurusu gibi renkli ve eglenceli etkinlikler düzenlenecek. KAYMEK Tatil Senligi’nde, eglenirken ögrenecek çocuklari ayrica sürpriz hediyeler de bekliyor. Yas sinirlamasi olmaksizin ücretsiz bir sekilde tüm çocuklarin katilimina açik olacak senlik ve KAYMEK diger etkinlik ve faaliyetleri hakkinda detayli bilgiye www.kaymek.com.tr web adresinden ulasilabilecek.

Yediden yetmise herkese hitap eden kurslari ve sosyal sorumluluk projeleriyle bireylere en iyi egitimi sunmayi ilke edinen KAYMEK, 11 farkli birimiyle sehir merkezinde ve tüm ilçelerde 39 farkli tesiste 52 farkli noktada hizmetlerini yürütmektedir.
Kaynak: İHA