Baskan Kepenek Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiyor

Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, belediye çalismalarini yerinde incelemek, yerinde çözümler üretmek ve vatandaslarla bir araya gelmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Baskan Kepenek Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiyor


Beraberinde Baskan Yardimcisi Mustafa Avci ile birlikte Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince mahallelerde gerçeklestirilen üstyapi, park ve yol yapim çalismalarini yerinde gören Baskan Kepenek, Emirazizli ve Yukaridagdere mahallelerinde gerçeklestirilecek olan yeni çalisma alanlarini da inceledi.

Mahalle sakinleri ile de bir süre sohbet eden Kepenek, vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi. Kepenek, “Emirazizli Mahallemizde yeni bir park ve yesil alan çalismamizi yerinde inceledik. Tamamlandiginda bu sirin mahallemiz için güzel bir çalisma halkimizin hizmetinde olacak. Özellikle çocuklarimizin oyun oynayabilecegi, vatandaslarimizin zaman geçirebilecegi bir alani olusturacagiz. Yukaridagdere Mahallemize de yeni bir sosyal tesis yapimi planliyoruz. Burada projelendirecegimiz tesisin yapilacagi alani inceledik. Önümüzdeki günlerde mahallemizin yapisina uygun, halkimizin ihtiyacina karsilik verebilecek proje için ön çalismalara baslayacagiz. Gerek altyapisi gerekse de üstyapisi ile mahallelerimiz modern bir görünüme kavusuyor. Vatandaslarimizin yapilan bu isler karsisinda memnuniyeti bizim en büyük ödülümüz. Verdikleri desteklerden dolayi hepsine tesekkür ediyorum. Daha da yapacagimiz çok çalismamiz var.” dedi.



“Daha yasanabilir Honaz için çalisiyoruz”

Honaz için gece gündüz çalistiklarina isaret eden Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Mahallelerimizi her anlamda güzellestirmek ve daha yasanabilir hale getirmek için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve birlik ve dayanisma içinde Honaz’imizi yarinlara hazirlayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA