Baskan Atay'in Projeleri Ile Efelerli Çiftçilerin Hayati Kolaylasiyor

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, çiftçilerin hayatini kolaylastirmaya ve emeklerine deger katmaya devam ediyor.

Baskan Atay'in Projeleri Ile Efelerli Çiftçilerin Hayati Kolaylasiyor


Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay gerçeklestirdigi projeler ile, üretici ve çiftçiye verdigi desteklerle de vatandaslarin takdirini topluyor. Efeler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, kirsal alanlarda yaptigi yol çalismalari ile çiftçinin hem zaman ve yakittan tasarruf yapmasini sagliyor hem de emegine deger katiyor. Ilyasdere Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, mahalledeki yol açma ve onarim çalismalarini tamamladi.

Baskan Atay’a tesekkür eden Ilyasdere Mahallesi Muhtari Tuncay Öztürk, “Çesitli nedenlerle arazi yollarimiz bozuldu. Bozulan yollarin onarilmasi ve yeni yollarin açilmasi için Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’dan yardim istedik. Baskanimiz daha önce oldugu gibi bu talebimize de kayitsiz kalmadi. Ekipler kisa sürede çalismalarini tamamladi. Yollarin yapilmasi sayesinde arazilerimizin degeri yükseldi. Vatandaslarimiz arazilerine gelirken hem yakit hem de zamandan tasarruf ediyor. Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’a ve belediye ekiplerine mahallemiz adina tesekkür ederiz" dedi.



Çiftçiye ve üreticiye her zaman destek verdiklerini belirten Baskan Atay, “Üretmeden kazanmak ve gelismek mümkün degil. Üretim için de çiftçinin desteklenmesi ve üstündeki yüklerin hafifletilmesi gerekir. Emegine deger katmak gerekir. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da çiftçilerimiz için var gücümüzle çalismayi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA