10 Gündür Kayipti, Elbiseleri Ve Kemik Parçalari Bulundu

Amasya’nin Suluova ilçesinde 10 gündür kayip olan sahsa ait oldugu degerlendirilen elbiseler ve kemik parçalari bulundu. Sorusturmada bir kisi gözaltina alindi.

10 Gündür Kayipti, Elbiseleri Ve Kemik Parçalari Bulundu


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bagli Orta Mahalle’de yasayan 54 yasindaki Mehmet Kindaç’in babasi, 16 Ocak günü oglundan haber alamayinca polise kayip basvurusu yapti. Ilçedeki güvenlik kameralarini incelemeye alan Amasya Emniyet Müdürlügü ekipleri sahsin bir arkadasiyla araca bindigini tespit etti. Bunun üzerine arkadasi Y.K. ifadeye çagrildi. Çeliskili ifadeler verdigi ögrenilen Y.K. gözaltina alindi. Sorgusunda sulama kanalinin kiyisinda tartistiklari Kindaç’a av tüfegiyle ates edip basindan ve gögsünden vurdugunu itiraf ettigi bildirildi.

Bunun üzerine polis, jandarma, itfaiye ve il merkezinden gelen AFAD ekipleri gece boyunca arama yapti. Kindaç’in elbiseleri ve ona ait oldugu düsünülen parçalanmis kemik parçalari bulundu. Gündüz süren aramalarda Bir Eylül Mahallesi’ndeki sulama kanali çevresinde havadan dronla görüntü alindi. Canli ve ceset arama köpegi de aramalarda kullanildi. Ekiplerin olayin aydinlatilmasi için çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA