MASKI Hem Dere Yataklarini Temizledi Hem De Yeni Sondaj Kuyusu Açti

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Saruhanli ilçesine bagli Bahadir mahallesinde yürüttügü 500 metrelik dere temizlik çalismasini tamamladi. Ayrica MASKI tarafindan Alasehir ilçesine bagli Çesneli mahallesinde faaliyete alinan yeni sondaj kuyusunun pompa montaji yapilarak vatandaslara saglikli ve kesintisiz içme suyu saglandi.

MASKI Hem Dere Yataklarini Temizledi Hem De Yeni Sondaj Kuyusu Açti
MASKI Genel Müdürlügü, il genelindeki dere temizlik çalismalarini sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Saruhanli ilçesine bagli Bahadir mahallesinde 500 metrelik dere temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Çalisma çerçevesinde dere tabani ve kenarlari temizlendi, derede biriken zararli maddeler toplandi ve suyun akisi saglikli hale getirildi.

Yapilan çalisma ile dere etrafindaki tarim arazilerinin, araç sürücülerinin ve yayalarin taskinlardan olumsuz etkilenmemesi adina önlem alindi.

Öte yandan MASKI Genel Müdürlügü, kesintisiz içme suyu saglamak adina çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Alasehir ilçesine bagli Çesneli mahallesine yeni sondaj kuyusu açildi. Mahalleliye saglikli ve kesintisiz su temini noktasinda yogun bir gayret gösteren Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesine bagli ekipler yeni kuyunun pompa baglantilarini tamamlayarak faaliyete aldi. Söz konusu çalismalar ile ilgili kisa bir açiklama yapan Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskani Kemal Anaç, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlari dogrultusunda içme suyu konusunda hassas bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu dogrultuda Alasehir ilçemize bagli Çesneli mahallemizde yeni açilan sondaj kuyumuzun pompa baglantilarini tamamlayarak faaliyete geçirdik” dedi.

Kaynak: İHA