Esenler'de Alkollü Sürücü Iki Araca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Esenler’de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce otomobile ardindan ise minibüse çarpti. Kazada 2 kisi yaralanirken sürücü gözaltina alindi.

Esenler'de Alkollü Sürücü Iki Araca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali


Olay, aksam saatlerinde Esenler ilçesi Dumlupinar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1.77 promil alkollü oldugu ögrenilen Y.Ö. kontrolündeki 34 EGV 482 plakali araç, cadde üzerinde Davutpasa istikametine gittigi sirada direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjden çikip karsi seride uçtu. Sol seritten giden 34 AHK 970 plakali otomobile çarpan araç, ardindan ise sag seritteki minibüse çarparak durabildi. Kaza sonrasi otomobilin içindeki 2 kisi yaralanirken, ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 kisi ambulansla hastaneye kaldirildi. Alkollü sürücü Y.Ö. ise polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Yasanan kaza sonrasi cadde üzerinde trafikte yogunluk olusurken o anlar çevredeki vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.

Kazaya iliskin konusan alkollü sürücünün çarptigi minibüsün soförü Sevket Öznam, “Ben sag seritte gidiyordum. Karsi taraftan gelen araç da önce sol seritteki otomobile ardindan bana vurdu. Sahis alkollüydü. Minibüste çok sükür yolcu yoktu. Diger aracin ise içindeki 2 kisi yaralandi ve durumlari su anda iyi. Çarpan sahsi ise karakola götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA