Saruhanli'da 'Prestij Cadde' Çalismalari Basladi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Saruhanli ilçesi Cengiz Topel Mahallesi Talatpasa Caddesi’nde prestij cadde çalismalarina basladi. Altyapi çalismalarinin ardindan üstyapi çalismalari vatandaslar tarafindan memnuniyetle karsilanirken; Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da heyetiyle birlikte devam eden çalismalari inceledi.

Saruhanli'da 'Prestij Cadde' Çalismalari Basladi
Il genelinde hayata geçirdigi prestij cadde projeleriyle vatandaslarin begenisini kazanan ve ilçelere 7/24 yasayan alanlar kazandiran Manisa Büyüksehir Belediyesi, Saruhanli ilçesinde yeni prestij cadde projesinin çalismalarina basladi.

Cengiz Topel Mahallesi’nde altyapi çalismalari tamamlanan Talatpasa Caddesi’nde prestij cadde projesi dahilinde üstyapi düzenlemeleri yapiliyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya ve Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta ile birlikte cadde üzerinde incelemelerde bulundu. Incelemelere Saruhanli MHP Ilçe Baskani Baki Ulu, Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu, Saruhanli Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Gür Demir ve Esat Haçin, Saruhanli Muhtarlar Dernegi Baskani ve Cengiz Topel Mahalle Muhtari Yilmaz Kurtuldu, Saruhanli Muhtarlik Isleri Müdürü Serdar Özgedik de katildi.

Incelemeler esnasinda mahalle halkinin sorularini yanitlayan Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, projenin Saruhanli’ya hayirli olmasini diledi.

‘Modern bir hizmet yapiliyor’

Prestij proje hakkinda açiklamalarda bulunan Saruhanli Muhtarlar Dernegi Baskani ve Cengiz Topel Mahallesi Muhtari Yilmaz Kurtuldu, “Manisa Büyüksehir Belediyesi, ilçe merkezimiz Cengiz Topel Mahallesi’ndeki içme suyu borulari ve yagmur sulari giderleri için altyapi çalismalari büyük bir hizla basladi.

Çalismalarin yüzde 80’i bitmis durumda. Su an üstyapi çalismalarina baslandi. Eski hali anlatilmaz durumdaydi, su anda modern ve insanlarin hayat standartlarini yukariya çekmek amaciyla yapilan bu hizmetin çok büyük bir hizmet oldugunu düsünüyorum. Bu konuda Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyoruz. Tüm mahallem adina kendilerine selamlarimi söylüyorum” diye konustu.



Ulu: ‘Saruhanli’ya ayri bir önem, ayri bir güzellik katiliyor’

MHP Saruhanli Ilçe Baskani Baki Ulu, “Cengiz Baskanimiz, 17 ilçenin her mahallesinde her kösesinde verdigi hizmetlerin devami olarak Saruhanli’mizda da en güzel hizmetleri vermeye devam ediyor. Her konusmamda söyledigim gibi Cengiz Baskanimiz, Saruhanli’ya ayri bir önem, ayri bir güzellik verdiginden dolayi halkimizin teveccühünü her zaman en üst düzeyde kazanmaya devam ediyor. Cengiz Baskanimiza Saruhanlimiz adina çok çok tesekkür ediyor, saygilarimi, sevgilerimi sunuyorum” dedi.



Meclis üyeleri tesekkür etti

Manisa Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu, “Talatpasa Caddesi’nde yagmur suyu ve kanalizasyon çalismalari yapildiktan sonra su an üstyapi çalismasi yapiliyor. Çelik hasirlar döseniyor. Çelik hasirin üzerine beton yapildiktan sonra parke tasi dösemesi yapilacak. Saruhanli halkimiz adina Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e sonsuz tesekkürlerimizi bildiriyoruz” diye konustu.

Saruhanli Belediye Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, “Gerçekten çalisma büyük. Ciddi bir yatirim var burada. Cengiz Baskanimiza tesekkür ediyorum” derken, Saruhanli Belediye Meclis Üyesi Esat Haçin ise, “Saruhanli halkina verdigi hizmetlerden dolayi Cengiz Baskanimiza tesekkür ederiz” diye konustu.



Cengiz Topel süper bir mahalle olacak

Çalismalar hakkinda görüslerini aktaran Esnaf Kerim Yilmaz, “Vatandaslarimiz yapilan hizmetlerden dolayi su anda çok memnun. Baskan Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyoruz. Mahallemiz memnun. Insallah bu çalismalarin devami gelir. Diger caddelerle beraber Cengiz Topel Mahallesi süper bir mahalle olacak. Saruhanli’miz adina çok tesekkür ederim” dedi.



Topkaya çalismalari anlatti

Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün önderliginde prestij cadde yapimlarina tüm hiziyla devam ediyoruz. Saruhanli ilçemizde de çalismalarimizi baslattik. Saruhanli ilçemizde MASKI Genel Müdürlügümüz tarafindan 4 caddede altyapi çalismalari yapildi. Digerlerinde çalismalar devam ederken, Talatpasa Caddesi’nde çalismalar tamamlandi. Biz de burada prestij cadde çalismasina basladik. Arkasindan Namik Kemal Caddesi, Atatürk Caddesi ve Hükümet Caddesi’nde çalismalarimiz olacak. Öncelikle buradaki mevcut kaldirimlarin ve yol yapisinin sökülmesiyle basladik. Bordür çalismalarimizi devam ettirdik. Su anda betonlama islemine basladik. Ardindan tas döseme ve aydinlatma çalismasiyla yeni görünümüne kavusturmus olacagiz. Simdiden hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA