Oto Yedek Parçasi Almaya Gelen Sahsi Öldüren Zanli Tutuklandi

Konya’dan oto yedek parçasi almak için geldigi Gaziantep’te ugradigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden yabanci uyruklu Mahmud El Hatim’nin katil zanlisi yakalandi. Katil zanlisi sevk edildigi adli mercilerce tutuklandi.

Oto Yedek Parçasi Almaya Gelen Sahsi Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, 15 Ocak 2023 günü aksam saatlerine dogru Sahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi’nde meydana gelmisti. Iddiaya göre, otomobil yedek parça isi yapan ve yedek parça almak için sik sik Konya’dan Gaziantep’e gelen yabanci uyruklu Mahmud El Hatim (33), Gaziantep’te kimligi belirsiz kisi ya da kisilerin silahli saldirisina ugramis ve agir yarali olarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmisti.

Katil zanlisi önce yakalandi, sonra tutuklandi

Silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden evli ve 4 çocuk babasi Mahmud El Hatim’nin cansiz bedeni, Gaziantep Adli Tip Kurumu’nda yapilan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edilmis ve olayla ilgili Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan genis çapli sorusturma baslatilmisti. Yapilan çalismalarla olaydan sonra kaçan katil zanlisi saklandigi yerde yakalandi. Yakalanan katil zanlisi, sevk edildigi adli mercilerce tutuklandi.

Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA