Matematik Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi

Bozüyük Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 2022-2023 egitim ögretim yilinda uygulanan Bozüyük Matematik Yarismasinda (BOMATYA) dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Matematik Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi
Bozüyük Halk Egitimi Merkezi konferans salonunda gerçeklesen ödül töreninde konusan Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk; “Ögretmenlerimizi ve ögrencilerimizi kutluyorum. Yapilan projelere ögrencilerimizin hevesle katiliyor olmalari bizleri mutlu ediyor. Gelecegimizin emanetçisi olan çocuklarimizin daha birçok projede basarili olacaklarina inaniyorum, onlara basarilar diliyorum” dedi.

6. ve 7. sinif ögrencileri arasinda yapilan matematik yarismasina 112 ortaokul ögrencinin katildigini belirten Bozüyük Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir; “Bozüyük Matematik Yarismasinin ilkini 2022-2023 egitim ögretim yilinda uygulamaya koyduk. Yarismanin amaci; ögrencilerimizin matematige karsi ilgisini arttirmak, matematikte basarili olan ögrencilerimizin bu alanda ilerlemelerine katkida bulunmaktir. Ögrencilerimizin BOMATYA’ ya karsi ilgisini ve heyecanini görmek beni son derece mutlu etti. Basarili olan ögrencilerimizi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. BOMATYA yarismasinin hazirlanmasinda ve uygulanmasinda emegi geçen çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Ilçemizde farkli alanlarda, pek çok proje hayata geçmektedir ve bu projelerle ögrencilerimizin önünde yepyeni ufuklar açilacagina inaniyorum.” dedi.

Yarismada ilk ona giren 6. ve 7. sinif ögrenciler, ödüllerini Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir’in elinden aldilar.
Kaynak: İHA