Kur'an Kurslarindaki Minik Ögrencilerin Karne Heyecani

Kayseri’de, Ashab-i Suffa ve Cemil Baba 4-6 yas Kur’an Kurslari tarafindan egitim gören minikler için düzenlenen karne töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Kur'an Kurslarindaki Minik Ögrencilerin Karne Heyecani
Kayseri’de, Kocasinan Ilçe Müftülügü’ne bagli Ashab-i Suffa ve Talas Ilçe Müftülügüne bagli Cemil Baba 4-6 yas Kur’an Kurslarinda egitim gören çocuklar için karne töreni düzenlendi.

Program, miniklerin Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Dönem boyunca ögrendiklerini sergileyen miniklerin sevincine ortak olan Il Müftüsü Yusuf Akkus, “Bir evladin anne babasi üzerindeki en önemli haklarindan birisi de ona dininin ögretilmesidir. Kiyamet gününde eger anne baba evladina dinini ögretmezse evlat o anne ve babanin yakasina yapisir. O yüzden siz kiymetli anne ve babalari tebrik ediyoruz. Allah sizlerden razi olsun. Emegi geçenlere bir kez daha çok tesekkür ediyorum" dedi.

Programa katilan Vali Yardimcisi Semseddin Erkaya ise, “Basta siz degerli anne ve babalar olmak üzere bu programi hazirlayan ve tesvik eden basta Il Müftümüz olmak üzere bütün personele, özellikle Kocasinan ilçe müftümüze tesekkür ediyorum. Kocasinan Ilçe Müftülügümüz gerçekten bu konularda ilimizde çok etkin. Çok güzel program ve etkinlikler yapiyor. Bizde manevi destek konusunda her zaman için yanlarindayiz. Biliriz ki "insanlarin en hayirlisi Kur’an-i ögrenen ve ögretendir." Buna vesile olan siz degerli ailelere ve yavrularimiza emek veren hocalarimiza çok tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Kur’an kurslarinda egitim alan 4-6 yas grubu minikler, ögrendikleri hünerlerini sergiledi. Düzenlenen program, protokolün ögrencilere hediye vermesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA