Hasta Ögrencisine Karnesini Evinde Vererek Sürpriz Yapti

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Armutdüzü Ilkokulu Müdür Yardimcisi Ümit Bartin, rahatsizligi nedeni ile okula gelemeyen 5’nci sinif ögrencisi Tufan Ali Dilbilir’e sürpriz yaparak karnesini evinde verdi.

Hasta Ögrencisine Karnesini Evinde Vererek Sürpriz Yapti


Tüm Türkiye’de oldugu Yüksekova ilçesine 60 kilometre uzaklikta bulunan Armutdüzü Ilkokulu’nda da karne sevinci yasandi. Sabah saatlerinde ögrencilerinin karnesini veren müdür yardimcisi Ümit Bartin, sinifta Tufan Ali Dilbilir’in gelmedigini fark etti. Hasta ögrencisine karnesini evine götürüp ailesine ve ögrencisine teslim eden Bartin, ögrenciyi mutlu etti.

"Biz fark ettik ona evde karne sürprizini yaptik’’

Ögrencisinin karnesini kendi eliyle teslim ettigini belirten Bartin, sunlari kaydetti:

"Ögretmen arkadaslarimiz bütün ögrencilerin karnelerini dagittiktan sonra okula gelemeyen bir ögrencinin oldugunu fark etti. Ailesiyle iletisime geçmesiyle durumu anlamaya çalistik. Bizimle iletisime geçen ögrencimizin babasi, ögrencimizin hasta oldugunu ve bundan dolayi okula karnesini almaya gelemedigini belirtti.

Bu esnada ögrencimizi ziyaret edip, karnesini ve aldigi basari belgesini vermek için ögrencimizin evine gittik, sürprizi yasattik. Ögrencimiz ve ailesi biraz da sasirarak bizleri çok güzel karsiladilar ve hasta ögrencimize karnesini verirken yüzündeki mutluluk çok güzeldi. Egitimciler olarak üzerimize, bu gibi durumlarla beraber daha bir sürü görevlerin düstügünü belirtmek istiyorum. Elimizden geldigince bu sorumluluklari en iyi sekilde yerine getirebilmeyi amaçliyor ve bütün ögretmenlerimizle, çocuklarimiz için daha saglikli adimlar atmayi umut ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA