Genç Rapçilere Reels Video Jesti

Rap müzik dünyasinin nabzini tutan platform Türkçe Rap’ten genç müzisyenlere destek geldi. Emir Gülcan’in kurdugu Türkçe Rap platformu genç rapçilerin reels videolarina yer verecek.

Genç Rapçilere Reels Video Jesti
Kendisi de rapçi olan ve yeni yili “Nankör” isimli single ile karsilayan Emir Gülcan, kurucusu oldugu Türkçe Rap isimli Instagram sayfasinin gücüne genç meslektaslarini da ortak etmeye hazirlaniyor. Gülcan, 500 bine yakin takipçisi olan, her paylasimi binlerce etkilesim alan sayfada genç rapçilerin Reels videolarina yer verecegini duyurdu. Yakinda sayfa üzerinden konuyla ilgili detaylari paylasacaklarini belirten ünlü rapçi, “Bu platform bizim. Ve buranin imkanlarindan herkes faydalanacak” dedi.



"Genç arkadaslarimiza öncülük edecegiz"

Rap müzige gönül veren, sesini duyurmak isteyenlere sayfalarinin her zaman açik oldugunun altini çizen Emir Gülcan sözlerini söyle sürdürdü:

“Grup içerisinde takipçilerimizle birlikte belirleyecegimiz kurallar dahilinde her gün birkaç ismin performansini sayfamizda paylasacagiz. Bu sayede genç arkadaslarimiz Türkçe Rap ile yüz binlere ulasma sansi yakalayacak. Onlarin genis kitlelere ulasmasina öncülük edecegiz.”

Yeni projelerin hazirliklari sürüyor

Rap dünyasindan haberlerin, yeni sarkilarin ve etkinlik takvimlerinin paylasildigi platformun gördügü ilgiden memnun olduklarini vurgulayan Emir Gülcan, 2023’te etkinlik alanlarini genisletmek için çalismalarini sürdürdüklerini belirterek, "Türkçe Rap sayfasi bir sosyal paylasim sayfasi olmanin ötesine geçti. Bu da bize daha fazla sorumluluk yükledi. Ekibimizle birlikte yeni projeler üzerinde kafa yoruyoruz. Yil içerisinde fikirlerimizi bir bir hayata geçirecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA