Fiyatini Sabitleyen Marketlere Bir Destek Daha

Türkiye’nin protein ihtiyacini karsilayan gida grubu olma hedefiyle Yörsan’i bünyesine katarak Burdan markasiyla sektöre güçlü bir giris yapan Matli Süt, marketlerdeki Burdan ürün çesitlerinde fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleme karari aldi.

Fiyatini Sabitleyen Marketlere Bir Destek Daha
Yarim asri askin tecrübesiyle tarim ve gida sektörünün öncü markasi Matli Süt ve Süt Ürünleri San. Tic. A.S., tüketicilerin satin alma gücünü korumak için fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleyecek. Günlük çig süt isleme kapasitesi ve en genis tedarik zinciri yönetimine sahip yapisi ile Türkiye’nin sütü en iyi bilen üreticilerinden biri olan Matli Süt; Burdan markasiyla marketlerde yer alan ürün kategorilerindedestekkarari aldi.

Burdan markali ürünlerde destek karari

Matli Süt ve Süt Ürünleri San Tic. A.S. Yönetim Kurulu Baskani Özer Matli, üretici ve tüketicilerin her zaman yaninda olduklarini söyledi.

Matli Grubu olarak kurulduklari günden bu yana en kaliteli ve en saglikli ürünleri uygun fiyatla tüketicilere sunmayi temel ilke edindiklerini kaydeden Özer Matli, “Üzerimize düsen sorumluluk bilinciyle Matli Grubu çatisi altinda yer alan Burdan markali ürün çesitlerinde fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleme karari aldik. Mevcut kosullar imkân sagladigi sürece destegimizi sürdürecegiz. Böylece hem tüketicilerimizin alim gücünü desteklemeyi hem de enflasyonla mücadele ederek ülke ekonomisine destek olmayi hedefliyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da kaliteli ürün ve uygun fiyat politikasi ile tüketicilerimizle bulusmaya, Türkiye’nin protein ihtiyacini karsilamaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA