Dr. Levent Acar Açiklamasi 'Türkiye Saç Ekiminde Zirvede'

Italyan futbol efsanesi Francesco Totti ile yaptigi ortaklik anlasmasiyla gündeme gelen saç ekim klinigi Cosmedica’nin kurucusu Dr. Levent Acar, Türkiye’nin saç ekimi alaninda zirvede oldugunu belirterek, "Ülkemiz bu sektörde rakipsiz” dedi.

Dr. Levent Acar Açiklamasi 'Türkiye Saç Ekiminde Zirvede'
Istanbul’daki klinigi Cosmedica’da dünyanin dört bir yanindan hastalarini agirlayan Dr. Levent Acar son dönemde Italyan futbol efsanesi Francesco Totti ile yaptigi ortaklik anlasmasiyla gündemde. Totti’nin yatirim yapmak için tercih ettigi Cosmedica’nin dünyanin her yerinde danismanlik ofislerinin bulundugunu belirten Dr. Acar, “Saç ekimi yaptirmak için arastirma yapip bizi tercih eden çok fazla kisi var. Özellikle Amerika ve Kanada’dan çok gelenler var. Ayrica Avustralya’dan neredeyse her gün görüstügümüz ve tedavisini yaptigimiz hastalarimiz oluyor” dedi.

"Türkiye artik bir referans ülkesi

Türkiye’nin saç ekimi alaninda dünyadaki yerini degerlendiren Dr. Levent Acar, “Türkiye saç ekiminde dünyada 1 numara. Hatta su anda rakipsiziz diyebiliriz. Gayet basariliyiz. Çünkü Türkiye diger ülkelerden çok daha önce bu konuya ciddi sekilde egilmeye basladi.

Birçok ülkenin daha yeni yeni geçtigi teknolojileri biz 7-8 sene önce uygulamaya baslamistik. Buradan çikan sonuçlar da bütün dünyada dikkat çekiyor. Türkiye artik bir referans ülkesi olarak kabul ediliyor. Özellikle Istanbul bu anlamda dünya çapinda biliniyor” dedi.

"Sakal, biyik ve kas ekimine ragbet var"

Saç ekiminin yani sira sakal ve biyik ekiminin de büyük talep gördügünü dile getiren Dr. Levent Acar, kas ekiminin de zamanla daha çok ragbet görecegine inandigini dile getirerek, "Bu alanda kullanilan teknolojiler her geçen gün gelisiyor. Biz de her zaman en yeniyi, en iyiyi tercih etmeye çabaliyoruz. Saç ekiminin yani sira sakal ve biyik ekimi de çok iyi sonuçlar veriyor. Çünkü ekilen bölgenin beslenme alani çok iyi. Ben yakin zamanda kas ekiminin de çok popüler olacagini düsünüyorum. Klinigimize son dönemde basvuranlar arasinda sakal, biyik ve kas ektirmek isteyenlerin sayisinda ciddi bir artis var" diye konustu.

Kaynak: İHA