Çorum'da Yapimi Tamamlanan Yüzme Havuzlari Faaliyete Geçiyor

Çorum Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasin” sloganiyla çocuklara karne hediyesi olarak yariyil tatilinde ücretsiz yüzme kurslari düzenliyor.

Çorum'da Yapimi Tamamlanan Yüzme Havuzlari Faaliyete Geçiyor


Çorum Belediyesi’nin Ulukavak ve Gülabibey Mahallesi’nde yapimini tamamlanan yari olimpik yüzme havuzlari, yariyil tatiliyle birlikte hizmete sunulacak. Kayitlar, 21 Ocak’tan itibaren Çorum Belediyesi resmi web sitesi corum.bel.tr adresinden alinmaya baslayacak.

’Kurslar ücretsiz olacak’

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, 7-14 yas arasi çocuklar için düzenlenecek yüzme kurslarina kayit basvurularinin 21 Ocak Cumartesi gününden itibaren alinmaya baslanacagini bildirdi. Ögrencilere müjdeli haberi sosyal medya hesabindan yaptigi canli yayinla veren Belediye Baskani Asgin, karne hediyesi olarak yariyil tatilinde yüzme kurslarinin ücretsiz olacagini duyurdu.

’Yüzme havuzlarini yariyil tatiliyle birlikte hizmete girecek’

Çocuklarin tatilde geçirecekleri zamani olumlu aktivitelere yönlendirmek, onlarin ruhsal ve fiziksel gelisimlerine katki saglamak amaciyla böyle bir kurs açtiklarini ifade eden Baskan Asgin, “Yapimini tamamladigimiz yari olimpik yüzme havuzlarini yariyil tatiliyle birlikte hizmete sunacagiz. Çocuklarimizin hijyen sartlarina uygun, uzman egitmenler esliginde yüzmeyi ögrenecekler. Yüzme kurslarimiz, çocuklarimiza karne hediyemizdir. Yariyil tatilini aktif, enerjik ve mutlu geçirmek isteyen çocuklarimizin sportif faaliyetlerle mesgul olmalarini ve yüzmeyi ögrenmelerini amaçladik. Bütün çocuklarimizi yüzme kurslarimiza bekliyoruz.” dedi.



’Baskan amcalarindan karne hediyesi’

Kurslarin 10 günlük seanslar halinde ve her gün düzenli sekilde olacagini kaydeden Baskan Asgin, açilis nedeniyle kurslarin ücretsiz olacagini da duyurdu. Baskan Asgin “Biz ilk etapta 7-14 yas grubundaki çocuklarimiz müracaatlarini alacagiz. 20 kisilik gruplara 10 günlük seanslar düzenleyecegiz. Hedefimiz en az 300 ögrencimize temel yüzme seviyesini ögretebilmek. Açilis nedeniyle ve çocuklarimiza karne hediyesi olarak kurslarimiz ücretsiz olacak. Ögrencilerimize Halil Ibrahim amcalarindan karne hediyesi olacak.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA