Cinayet Zanlilari Uyusturucularla Yakalandi

Manisa’nin Akhisar ilçesinde islenen cinayetin zanlilari jandarmanin yogun çalismasi sonucu yakalandi. Uyusturucu maddelerle birlikte yakalanan 2 kisiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Zanlilari Uyusturucularla Yakalandi


Manisa’nin Akhisar ilçesine bagli Süleymanli Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir restoran isletmesinde meydana gelen cinayetin ardindan kayiplara karisan süpheliler G.K. ve D.K.’nin yakalandigi bildirildi.

Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi sorumluluk bölgesinde, 16 Ocak tarihinde Okan Yildiz (47), G.K. (37) ve D.K. (36) isimli sahislar arasinda yasanan tartismada Okan Yildiz atesli silahla vurulmasi sonucu hayatini kaybetmis ve G.K. ve D.K. olay yerinden kaçarak kayiplara karismisti. Meydana gelen “kasten öldürme” olayina iliskin Akhisar Cumhuriyet Bassavciligindan alinan talimatlar dogrultusunda; Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi Asayis Timleri, Jandarma Suç arastirma Timi (JASAT), Olay Yeri Inceleme Timleri (OYIT) tarafindan süpheli sahislarin yakalanmasi için yapilan çalismalarda 3 ayri adreste ve 2 ayri araçta arama yapildi. Yapilan arama sonucunda 8 gram metamfetamin, 6 adet uyusturucu içme aparati, 2 adet uyusturucu hap ile birlikte süpheliler G.K. ve D.K. yakalanarak gözaltina alindi. Süpheli sahislar G.K. ve D.K. yakalanarak Akhisar Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi. Süphelilerden silahi atesledigi ögrenilen D.K. mahkemece tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edilirken, G.K.’nin ise serbest birakildigi bildirildi.

Kaynak: İHA