Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Toroslarin Temiz Ve Düzenli Olmasi Için Çabaliyoruz'

İçel Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçe genelinde çok yönlü temizlik ve bakim çalismalarina önem verdiklerini vurgulayarak, "Ekiplerimiz, mekanik araçlarimiz ve ekipmanlarimizla Toroslarimizin her zaman temiz ve düzenli olmasi için çaba gösteriyoruz" dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Toroslarin Temiz Ve Düzenli Olmasi Için Çabaliyoruz'
Toroslar Belediyesinin ’Daha Temiz ve Daha Yasanabilir Bir Toroslar’ hedefiyle sürdürdügü ’Sokakta Temizlik Var’ projesi ile mahallelerde, genel bir temizlik çalismasi yürütülüyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, rutin temizlik hizmetlerinin yani sira belli bir program halinde mahalleleri köse bucak temizliyor. Ekipler bu çerçevede Arpaçsakarlar Mahallesindeki sokaklarda, yol yikama, çim biçme, ot ve kurumus dallarin temizligi ile bos arsalarin yani sira kaldirim üstü ve kenari temizlik çalismasi gerçeklestirdi. Sabahin ilk saatlerinde araç ve ekipmanlariyla sahada olan ekipler, çevre ve görüntü kirliligi olusturan tüm noktalari da titizlikle temizledi.

"Özveriyle Çalisiyoruz"

Çevre temizligi konusunda çok hassas olduklarini da kaydeden Baskan Yilmaz, "Ekiplerimiz, mekanik araçlarimiz ve ekipmanlarimizla Toroslarimizin her zaman temiz ve düzenli olmasi için çaba gösteriyoruz. Ilçemizin daha temiz olmasi ve vatandaslarimizin daha saglikli ortamlarda yasamlarini sürdürmesi için temizlik çalismalarimizi sistemli ve programli bir sekilde yürütüyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde en ince ayrintiyi bile atlamadan, özenle temizlik çalismasi yapiyor. Bu kent bizim, hepimizin. Istediginiz kadar yatirim ve hizmet yapin. Yasadigimiz yer temiz olmazsa bu çalismalar bir anlam ifade etmez. Vatandaslarimizin da destegiyle daha temiz bir Toroslar için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA