Baskan Sandikçi Ögrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ögrencilere karne dagitti ve sevinçlerine ortak oldu.

Baskan Sandikçi Ögrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçede 2022-2023 Egitim Ögretim Yili’nin ilk dönemini tamamlayan ögrencilere karnelerini dagitti.

Canik Hasköy Cumhuriyet Ilkokulu’ndaki ögrenciler için düzenlenen karne törenine katilan Baskan Ibrahim Sandikçi, ögrencilerin karne sevincine ortak oldu. Ögrencilerle sohbet eden Baskan Ibrahim Sandikçi onlari basarilarindan dolayi kutladi.

“Verimli ve keyifli bir tatil dönemi diliyorum”

Ögrencileri basarilarindan dolayi kutlayan Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ögrencilerimizin karne heyecanina ortak olduk. Kiymetli evlatlarimiz yariyil tatil döneminde dinlenecek, anilar biriktirecek, kitap okuyacak, ögrenmeye devam devam edecek ve tatil dönemi tamamlandiginda ayni heyecanla siralarindaki yerlerini alacak. Tüm ögrencilerimizi basarilarindan dolayi kutluyorum. Ögrencilerimize, ögretmenlerimize verimli ve keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum. Ögretmenlerimize ve velilerimize emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Ibrahim Sandikçi, Esi Selma Sandikçi ile birlikte Canik Belediyesi Zambak Sibyan Okulu’nda 2022-2023 Egitim Ögretim Yili ilk dönemini tamamlayan ögrencilere karnelerini dagitti.

Ögrenciler, Baskan Ibrahim Sandikçi ve Esi Selma Sandikçi’nin elinden büyük bir heyecan ve sevinç içerisinde karnelerini aldilar. Ögrencileri basarilarindan dolayi kutlayan Baskan Ibrahim Sandikçi, ögretmenleri özverili çalismalarindan dolayi kutladi.

Çocuklar bilissel beceri kazaniyor

Ilçeye egitim alanina yönelik kazandirilan yatirimlar ve hayata geçirilen projelerle ögrencilerin eglenirken ögrenmelerini ve yeteneklerini kesfetmelerini sagladiklarini dile getiren Baskan Ibrahim Sandikçi, “Çocuklarimizin en iyi sekilde egitim almalari için ilçemizde birbirinden önemli çalismalar gerçeklestirdik ve gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Ülkemizin ilk devlet destekli orman okulu olan Canik Namiye Mümin Erol Doga ve Fen Okulu’nda çocuklarimiz doga ile iç içe egitim alirken ayni zamanda okulumuzun bahçesinde olusturdugumuz özel egitim alanlarinda egitim aliyor. Okulumuzda gerçeklestirilen etkinliklerle problem çözme becerisi, algilama ve kavrama gibi birçok bilissel beceri kazanirken, yeteneklerini kesfediyorlar. Insallah yakin zamanda egitimlerine baslayacak olan Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsümüzde bilim ve teknoloji alaninda aldiklari egitimle kendini gelistiren ve üreten nesil yetistirecegiz” diye konustu.

Canik Namiye Mümin Erol Doga ve Fen Okulu’nda gerçeklesen törene ayrica Canik Ilçe Milli Egitim Müdürü Zahit Köseoglu, Canik Ilçe Milli Egitim Müdürlügü sube müdürleri, ögretmenler, veliler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA