Baskan Özdemir Açiklamasi 'Gençlerimize Bu Tatil Döneminde Bol Bol Kitap Okumalarini Tavsiye Ediyorum'

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir 2022-2023 egitim ögretim yili, yariyil tatilinin baslamasi nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Gençlerimize Bu Tatil Döneminde Bol Bol Kitap Okumalarini Tavsiye Ediyorum'


Ögrencilerin, ögretmenlerin ve velilerin saglikli, mutlu ve huzurlu bir yariyil tatili geçirmelerini dileyen Baskan Özdemir mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Kiymetli ögrencilerimiz ve ögretmenlerimiz bugün itibariyle 2022-2023 Egitim ve ögretim yilinin yariyil tatiline girmis bulunuyorlar. Yorucu bir dönemden sonra güzel bir tatili ve dinlenmeyi hak eden ögrencilerimize egitim ve ögretim hayatlarinda basarilar diliyorum. Karnelerini alan tüm ögrencilerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimize bu tatil döneminde bol bol kitap okumalarini tavsiye ediyorum. Okumak beynin jimnastigidir ve insan okumadigi gün karanliklar içinde kalir. Bizde gençlerimiz daha çok okusunlar diye sehrimizin dört tarafini yeni kütüphanelerle donatmaya devam ediyoruz. Tüm gayretimiz gençlerimize güzel bir sehir birakmak içindir.

Tüm bu duygu ve düsüncelerle, yorucu bir yari dönem geçiren, gelecegimizin umudu, ülkemizin istikbali olan ögrencilerimizin ve onlari hayata hazirlayan kiymetli ögretmenlerimizin iyi bir yariyil tatili geçirmelerini, basarilarinin ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum.”
Kaynak: İHA