Baskan Çolakbayrakdar, Ögrencilerin Karne Heyecanina Ortak Oldu

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 2022-2023 Egitim-Ögretim Yili birinci döneminin sona ermesi dolayisiyla düzenlenen karne törenine katilip ögrencilere karnelerini teslim etti. Miniklerin karne sevincine ortak olan Baskan Çolakbayrakdar, çocuklarla teker teker ilgilenip sohbet etti. Çocuklara karne hediyesi dagitan Baskan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin gelecegi olan çocuklarin egitimi için Kocasinan Belediyesi olarak her türlü destegi verdiklerini belirtti.

Baskan Çolakbayrakdar, Ögrencilerin Karne Heyecanina Ortak Oldu
Ziyagökalp Mahallesi’nde bulunan Orhangazi Ilkokulu’nda düzenlenen karne törenine, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in yanisira Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay, Ilçe Emniyet Müdürü Nail Sevgican, Ilçe Jandarma Komutani Zülfikar Orçan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse de katildi.

Ögrencilerle bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, ilk kez karne heyecani yasayan miniklerin heyecanini paylasip karne hediyelerini dagitti.

Ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’in ve Türkiye’nin gelecegi olan çocuklarimizin egitimine büyük önem veriyoruz. Bütün gayretimiz onlara daha güzel yarinlar sunmak ve sahip olduklari imkanlari artirmak içindir. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar çocuklarimizin egitimi için hiçbir fedakarliktan kaçinmadik. Çocuklarimizin sagligi ve güvenligi açisindan okullarimizin temizligi ve çevre güvenligi için çalismalar yürütüyoruz. Çocuklarimizin sosyal hayatin içerisinde kendilerine yer edinebilmeleri için kültür, sanat, spor aktivitelerimizle onlari sürekli destekliyoruz. Kocasinan Akademi tesislerimizde bulunan çesitli kurslarimizla da çocuklarimizin hobi edinmelerini, hem eglenip hem ögrenmelerini sagliyoruz. Tek istegimiz; vatanini, milletini seven, milli ve manevi degerlere sahip çikan bir nesil yetistirmek” diye konustu.

Baskan Çolakbayrakdar, yariyil tatilinin tüm ögrenciler, ögretmenler ve veliler için hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA