Akçakoca'ya 50 Yatakli Hastane Müjdesi

DÜZCE – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yapilacak olan 50 yatakli hastanenin insaati için Saglik Bakanligi subat ayinda ihaleye çikiyor.

Akçakoca'ya 50 Yatakli Hastane Müjdesi
Düzce saglik alaninda büyümeye devam ediyor. Geçen yil 500 bini il disindan yaklasik 5 milyon kisiye saglik hizmeti veren Düzce’de bir müjde de Akçakoca için geldi.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Düzce Milletvekili Ayse Kesir sosyal medya hesabindan yaptigi bilgilendirmede Akçakoca ilçesine 50 yatakli hastane yapilmasi için ihalenin yapilacagini söyledi.

Kesir paylasiminda “Akçakoca ilçemize 50 yatakli devlet hastanesi için beklenen müjde geldi. Saglik Bakanligimiz Subat ayinda ihaleye çikiyor. 21 poliklinik, 17 diyaliz yatagi, 15 müsahede yatagi, 2 SDL yatagi, 3 ameliyathane ve 5 yogun bakim yatagi Akçakoca’miza simdiden hayirli olsun" ifadelerine yer verdi.



Düzce Il Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Akçakoca’da hastane binasi tamamlanana kadar ihtiyacin saglikli bir sekilde giderilmesi için mevcut binada yatak sayisinin arttirildigini belirterek “Akçakoca Devlet Hastanesi’nde iyilestirmeler yapilmisti. Acil servisini genislettik. Oradaki yatak sayisini arttirdik. Yeni yapilacak olan hastane büyük bir ihtiyaci da gidermis olacak” dedi.

Kaynak: İHA