Ücretsiz Verilen POMEM Kurslarinda Yüzde 88 Basari Elde Edildi

Bilecik Belediyesi tarafindan Polis Meslek Egitim Merkezi (POMEM) adaylari için gerçeklestirilen fiziki yeterlilik sinavi sonuçlari açiklandi.

Ücretsiz Verilen POMEM Kurslarinda Yüzde 88 Basari Elde Edildi
Basta egitim ve spor olmak üzere birçok alanda gençlere ve çocuklara güzel imkanlar sunan Bilecik Belediyesi, yeni basarilara imza atti. Gençlere yönelik birçok alanda hizmetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, verilen egitimlerle adaylari sinavlara hazirlayarak, egitim hayatlarina katkida bulundu.

‘’Elde edilen basaridan gurur duyduk’’

Bilecik Belediyesi Spor Birimi uzman egitmenler tarafindan Seyh Edebali Üniversitesi Spor Salonunda verilen kurslara katilan 24 ögrenciden 21’i, girdikleri fiziki yeterlilik sinavinda basari elde etti. Yaklasik iki aydir süren ve haftada 4 gün boyunca verilen egitimler hakkinda kisa bir degerlendirmede bulunan Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, ‘’Belediyemiz uzman egitmenleri tarafindan verilen kurslar sonrasinda fiziki yeterlilik sinavina giren ögrencilerin çogunun istedikleri hedefe ulasmis olmalari bizleri de mutlu etti. Elde edilen basaridan bizler de gurur duyduk. Bilecik Belediyesi olarak her zaman egitim, spor, gençlerimiz ve çocuklarin yararina çalismalarda yer almaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA