Satranç Turnuvasinda 243 Sporcu Yaristi

Osmaniye’nin düsman isgalinden kurtulusunun 101.yildönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 7 Ocak Kurtulus Kupasi satranç turnuvasi tamamlandi.

Satranç Turnuvasinda 243 Sporcu Yaristi
Tosyali Spor Salonunda 8 ayri kategoride 243 sporcunun katildigi turnuva iki gün sürdü. Birbirinden çekismeli müsabakalarin oynandigi turnuvada her kategoride dereceye giren ilk bes kisi Osmaniye Belediyesi tarafindan ödüllendirildi. Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonunda Satranç Il Temsilciliginin katkilariyla düzenlenen satranç turnuvasinda dereceye girenlerin ödüllerini Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hulusi Akkus verdi.

Baskan Yardimcisi Akkus, katki ve katilimlarindan dolayi tüm sporculara, velilere, turnuva hakemlerine, Türkiye Satranç Federasyonu ve Satranç Il Temsilciligine tesekkür etti.

Turnuvada açik kategoride Hasan Deniz Eroglu, kadinlar kategorisinde Nisa Sakalli, 8 yas ve alti Kategorisinde Taci Demir, 8 yas ve alti Kiz kategorisi Zeynep Ecrin Pehlivan, 10 yas ve alti kategorisinde Ahmet Kerem Büyükbozat, 10 yas ve alti kiz kategorisinde Tugçe Özdemir, 14 yas ve alti kategorisinde Caner Ergün ve 14 yas ve alti kiz kategorisinde ise Sare Mutafoglu birinci oldu.
Kaynak: İHA