Sakaryali Nineden Bayburt'ta Görev Yapan Mehmetçige Çorap Hediyesi

Sakarya’da yasayan 83 yasindaki Saziye Karismaz’in ördügü 20 çift çorap ile mendiller, Bayburt’taki Mehmetçige ulastirildi.

Sakaryali Nineden Bayburt'ta Görev Yapan Mehmetçige Çorap Hediyesi
Sögütlü ilçesine bagli Sogucak köyünde ikamet eden Karismaz, kis mevsimi dolayisiyla Mehmetçik için çorap örmeye basladi.

Malzemeleri kendi imkanlariyla temin eden Karismaz, tamamladigi çoraplari Bayburt Il Jandarma Komutanligi emrinde görev yapan askerlere hediye etmek üzere Sakarya Il Jandarma Komutanligi ekiplerine teslim etti.

Bayburt’a gönderilen hediyeler düzenlenen programla Vali Cüneyt Epcim, Il Jandarma Komutani Albay Taha Övet ve Il Emniyet Müdürü Nihat Uzun tarafindan askerlere dagitildi. Saziye Karismaz, programa görüntülü baglanarak, "Vatanimiz sag olsun. Askerlerimiz var olsun. Askerlerimiz vatanimizi koruyor. Sag olsun, var olsunlar. Allah ömür verirse sag oldukça yine örüp yine yollarim." dedi.

Vali Epcim de kentte çok soguk bir gece yasadiklarini belirterek, Karismaz’a hitaben sunlari ifade etti:

"Fakat senin bize yaptigin iyilik sayesinde bütün jandarmadaki arkadaslarimiz isindi. Çok duygulandik. Sizleri çok seviyoruz. Ellerinizden öpüyoruz. Devletimiz adina size tesekkür ediyorum. Jandarma çok önemli bir teskilattir. Hepimizin üzerinde biraktigi duygusal izler vardir. Bu manada bizlere bu güzelligi yasattigin için çok tesekkür ediyoruz. Ayni zamanda bugün yeni yila giriyoruz. Yeni yilda Allah’tan sana saglik, sihhat, afiyetler diliyorum, ellerinden öpüyorum."
Kaynak: İHA