Kirklareli'nde Cinayet Zanlisi Yakalandi

Kirklareli’nde yilbasi gecesi av tüfegi ile bir kisiyi öldürdügü iddia edilen süpheli ve kaçmasina yardimci oldugu öne sürülen oglu gözaltina alindi.

Kirklareli'nde Cinayet Zanlisi Yakalandi
Alinan bilgiye göre, Karacaibrahim Mahallesi Dere Üstü Sokak’ta Ahmet Abak (43) aracina binerken tüfekle vuruldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekiplerince Abak’in hayatini kaybettigi tespit edildi.

Abak’in cenazesi Cumhuriyet Bassavcisinin incelemesinin arindan Kirklareli Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekiplerince çevredeki güvenlik kameralari incelendi. Inceleme sonucundan Abak’in aracina bindigi esnada baska bir otomobilden tüfekle ates edildigi tespit edildi.

Güvenlik kameralarindan Abak’i vurun H.A’nin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

H.A’nin otomobili Tekirdag’in Çorlu ilçesinde bir dinlenme tesisinde terk edilmis halde bulundu. Yapilan çalismalar neticesinde H.A. Istanbul’da yakalandi.

Katil zanlisinin oglu da gözaltina alindi

Olayla ilgili katil zanlisin H.A’nin kaçmasina yardimci oldugu iddiasiyla oglu Y.A’da Istanbul’da gözaltina alindi. Y.A’ya ait otomobilde yapilan aramada olayda kullanildigi belirlenen av tüfegi ele geçirildi.

Olayla ilgili katil zanlisi H.A. ve oglu Y.A’nin emniyette islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA