Dünyaca Ünlü Çocuk Kanali Boomerang TV+'Ta

Dijital içerik platformu TV+, Çocuk kategorisini yeni kanallar ve içeriklerle zenginlestirmeye devam ediyor. Ocak ayinda dünyaca ünlü çocuk kanali Boomerang’in da eklenmesiyle platformdaki çocuk kanali sayisi 11’e yükseldi.

Dünyaca Ünlü Çocuk Kanali Boomerang TV+'Ta


Dijital içerik platformu TV+, zengin içerigi ve kanallariyla her yastan kullanici tarafindan ilgiyle izleniyor. Yerli ve yabanci kanallarina yenilerini ekleyen platform, çocuk izleyicilerine de yeni kanal ve içerikler sunmaya devam ediyor. Dijital içerik platformunda yakin zamanda yayinlanmaya baslayan ‘Moonbug Kids’ çocuk kanalindan sonra ‘Boomerang’ da ocak ayi itibariyla platformun Çocuk kategorisindeki yerini aldi.

Yüzlerce yeni içerik

Dünya genelinde yerli ve yabanci en kaliteli içerikleri izleyicilerine sunan dijital içerik platformu, çocuk kanali Boomerang’in yani sira Kral Sakir, Alis & Lewis ve Grizzy & The Lemmings gibi abonelikle izlenebilen (SVOD) yepyeni içerikler de eklendi.

Dijital içerik platformundaki çocuk kanali sayisi 11 oldu

Her yastan izleyici kitlesine kaliteli içerikler sunma anlayisiyla içeriklerini zenginlestiren dijital içerik platformu, her yasa uygun çocuk kanali kategorisiyle de miniklere zengin bir seçki sunuyor. DISNEY JUNIOR, NICKTOONS, DA VINCI, BABY TV, DUCK TV, MOONBUG KIDS gibi premium kanallari çocuklarla bulusturan platformun, Boomerang ile yaptigi anlasma sonrasi toplam çocuk kanali sayisi 11’e yükseldi.

Kahkahanin adresi Boomerang’da çocuklari birçok içerik bekliyor

Kahkahanin adresi Boomerang’da; Tom & Jerry Show, Grizzy ve Lemmingler, Kral Sakir’in yani sira okul öncesi çocuklar ve aileler için hazirlanan Cartoonito Kusagi da yepyeni çizgi filmlerle ekranlarda olacak. Cartoonito Kusagi hafta içi her gün 08.30-16.00 arasinda çocuklarla bulusuyor. CoComelon, Örümcek Lucas, Masa ile Koca Ayi, Moley gibi çocuklarin keyifle takip ettigi çizgi filmlerin yani sira yil boyunca Batwheels ve daha birçok farkli ve yeni çizgi film Cartoonito Kusagi’nda çocuklarla bulusmaya devam edecek.
Kaynak: İHA