Dicle Nehri'nde Kaybolan Adamin Cansiz Bedenine Ulasildi

Sirnak’in Güçlükonak ilçesi Akdizgin köyü mevkiinde Dicle Nehri’ne düsüp akintida kaybolan Ahmet Tasar’in cansiz bedeni, arama kurtarma ekipleri tarafindan bulundu.

Dicle Nehri'nde Kaybolan Adamin Cansiz Bedenine Ulasildi
2023 yilinin ilk gününde arkadaslari ile birlikte piknik yapmak için Güçlükonak’in Akdizgin köyü mevkiine gelen Ahmet Tasar, nehir kenarinda gezdigi sirada ayagi kayip nehre düstü. Bir müddet suda çirpinan 48 yasindaki Tasar, arkadaslarinin gözü önünde akintida kayboldu.

Arkadaslarinin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi ile birlikte olay yerine AFAD, belediye arama kurtarma ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Havalarin kararmasi sonucu ekiplerin yaptigi çalismalar sonuç vermeyince çalismalara ara verildi.

Bugün sabahin erken saatlerinde Sirnak AFAD koordinasyonunda Diyarbakir AFAD Dalgiç ve Su Üstü ekipleri, Tatvan Emniyet Balik Kurbaga Adamlar, Batman AFAD Su Üstü Arama Kurtarma ekipleri, ilçe belediyesinden Arama Kurtarma Ekibi ve JAK timlerinin de katildigi çalismada Tasar’in cansiz bedeni, kayboldugu yerin iki yüz metre ilerisinde bulundu.

Tasar’in cenazesi otopsi için Cizre Devlet Hastanesi Morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA