Bursa'da Zorla Alikonuldugunu Iddia Eden Kadini Polis Kurtardi

Bursa’da bir kadinin zorla alikonuldugunu iddia etmesi üzerine harekete geçen ekipler, 4 kisiyi gözaltina aldi. Yapilan aramalarda ise çok sayida ruhsatiz tabanca ele geçirildi.

Bursa'da Zorla Alikonuldugunu Iddia Eden Kadini Polis Kurtardi
Merkez Yildirim ilçesinde bir dükkanda S.S. isimli bir kadinin zorla alikonuldugu iddiasi üzerine harekete geçen Yildirim SÖS Büro Amirligi ekipleri, A.G. isimli bir kisiye ulasarak kapiyi açtirdi. Içeri giren ekipler S.S.’nin arkadasi A.A.’nin belinde silah gördügü için korktugunu ve bu yüzden ihbarda bulundugunu tespit etti.

Içeride bulunan A.G., E.K., A.A. ve E.K. isimli dört kisinin sorgulamasini yapan ekipler, E.K.’nin çevreyi kasten kirletmek ve görev yaptirmamak için direnme suçlarindan 8 ay kesinlesmis ceza ile arandigini belirledi.

Süphelinin üzerinde yapilan aramalarda ise, 1.40 gram esrar maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet savcisindan alinan arama karari ile içeride arama yapan ekipler, ofis kisminda bulunan masanin gizli bölmesinde, 6 adet 7,65 mm çapinda ruhsatsiz tabanca ve 10 adet 7,65 mm fisek ele geçirildi. Is yeri tuvaletinin yan tarafinda hurda esyalarin arasindan sonradan tartimi yapilan 180 gram metamfetamin ele geçirildi.

Is yeri sahibi A.Y. ve beraberindeki 4 kisi ifadeleri alinmak üzere emniyete götürülürken, süphelilerin adliyeye sevk edilecekleri ögrenildi.
Kaynak: İHA