Baskan Böcek Yeni Yilin Ilk Is Gününde Afet Bölgesini Inceledi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, yeni yilin ilk is gününde Kumluca ilçesini ziyaret ederek, sel felaketinin ardindan yapilan çalismalari degerlendirdi. Muhtarlarla bir araya gelen Baskan Böcek, sorun ve taleplerini dinledi.

Baskan Böcek Yeni Yilin Ilk Is Gününde Afet Bölgesini Inceledi


Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, yeni yilin ilk is gününde 12 Aralik gecesi sel felaketini yasayan Kumluca ilçesinde incelemelerde bulundu.

“Yapilmasi gerekenler için buradayiz”

Baskan Böcek, “Yeni yilin ilk is gününde afet yasayan Kumluca ilçemizi ziyaret etmek istedik. Selin ardindan tüm kurum ve kuruluslarla birlikle yaralari sarmaya çalistik. Katki koyan herkese tesekkür ediyorum. Bugün de yapilanlari degerlendirmek, yapilmasi gereken daha ne varsa tespitlerde bulunmak için buradayiz. Vatandasimizin yaninda olmaya, dertlerine derman olmaya devam edecegiz. Allah bir daha böyle afetler yasatmasin” dedi.



Muhtarlari dinledi

Baskan Muhittin Böcek, Kumluca Muhtarlar Dernek Baskani Ibrahim Songur’u ziyaret ederek, ilçe muhtarlar ile bir araya geldi. Selin ardindan yapilanlar ve ihtiyaçlarla ilgili muhtarlardan bilgiler alan Baskan Böcek, sorun ve taleplerini dinledi. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Kumluca’da Antalya Milletvekili Aydin Özer’in babasi merhum Ese Özer için düzenlenen mevlidine de katildi.

Kaynak: İHA