Yakalanan 6 Torbacidan 4'Ü Tutuklandi

Adana polisinin uyusturucu tacirlerine yönelik düzenledigi operasyonda yakalanan 6 süpheliden 4’ü çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Yakalanan 6 Torbacidan 4'Ü Tutuklandi
Alinan bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi ve Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde sokakta torbaci diye tabir edilen sahislarin uyusturucu sattigi bilgisine ulasti. Polis bu bilgi üzerine iki mahalleye es zamanli baskin yapti. Polis Yurt Mahallesi’ne yaptigi baskinda uyusturucu sattigi öne sürülen M.C.S. (16), Yigit A. (19), Ali K. (23), Ogulcan S. (20) ve Bekir Murat M.’yi (19) yakaladi. Yapilan aramada 76 adet uyusturucu hap, 45.10 gram bonzai ile 2.17 gram esrar ele geçirildi. Sümer Mahallesi’ndeki baskinda ise polis Burak S.’yi (28) gözaltina aldi. Bu zanlidan ise 0.69 gram bonzai ile 0.52 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyete götürülerek ifadesi alinan süpheliler satici olmadiklarini iddia etti. Ifadenin ardindan adliyeye sevk edilen ve Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine çikartilan süphelilerden M.C.S. (16), Yigit A. (19), Ali K. (23) ve Burak S. tutuklandi, diger iki süpheli ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA