Otomobilin Motor Ve Koltuk Arasina Zulali Uyusturucu Ele Geçirildi

Osmaniye’de polisin uygulama noktasinda durdurarak arama yaptigi otomobilin motor kismi ile koltuk arasina gizlenmis 3 kilo 800 gram esrar bulundu, süpheli tutuklandi.

Otomobilin Motor Ve Koltuk Arasina Zulali Uyusturucu Ele Geçirildi
Alinan bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’ne bagli ekipler ’uyusturucu madde ticareti’ yaparak toplum sagligina ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksiz kazanç elde edenlere yönelik çalisma yapti. Bu çerçevede Sanliurfa’dan İçel’e, Osmaniye güzergahlari kullanilarak uyusturucu madde sevkiyati yapilacagi bilgisine ulasildi. Harekete geçen narkotik polisi, otoyol ve karayolu üzerlerinde gerekli çevre güvenligini alarak, süpheli ve araçlara yönelik çalisma gerçeklestirdi. Tedbir alinan uygulama noktasina giris yapan süpheli otomobil, ekiplerce kontrollü bir sekilde durduruldu. Yapilan detayli aramada, aracin motor kaputu, bagaj ile arka koltuk arasinda streç filme sarili vaziyette 3 kilo 800 gram esrar maddesi bulundu.

Olay ile ilgili olarak gözaltina alinan süpheli ifadesi alinmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çikartilan süpheli “uyusturucu madde ticareti yapma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA