Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.40'ta başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.40'ta başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


İşte Osman Gökçek'in açıklamalarından önemli satırbaşları...

ALTILI MASA DAĞILIYOR MU?

Ahmet Davutoğlu'nun ‘cumhurbaşkanlığı' açıklaması hakkında konuşan Osman Gökçek, “Ahmet Davutoğlu aslında boyunu çok aşan sözler söylüyor. ‘Kriz çıkar, erken seçime gideriz' diyor. Davutoğlu farz edelim ki bu seçimin içerisinden kaç milletvekili çıkartacak kendi partisinden? Eğer torpil yapılmazsa kendisine sadece belki kendisi milletvekili olarak gelebilir bir ittifak içerisinde... Ahmet Davutoğlu'nun oyu 0.1 yani 0.2 oy gelirse bir mucize olacak kendileri için. Şimdi 0.1 oyu olan bir kişi meclisi nasıl seçime götürebilir? Bu iddiadan ziyade bir hayal. Hayal satmaya kalkıyor...” ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Gökçek, “Öyle saçma bir ortama gitmeye başladı ki altılı masa, 0.1 oyu olan bir siyasi parti 25-26 alan veya 10 bandında gezen bir siyasi partiyle eş değer durumunda değerlendirilmek zorunda. ‘Bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bir bakanlık garanti' diyor. Allah aşkına bütün CHP'lilere sesleniyorum. Yıllarınızı verdiniz, canınızı dişinize taktınız, mücadele ettiniz. Bir bakanlık alabilmek için 0.1'lik bir parti daha aranızdan birisi kursaydı, o da bakanlık sözü almaya kalksaydı. Böyle saçma bir sistemin olabilmesi mümkün değil” dedi.

Davutoğlu hakkında konuşan Gökçek, “Bugün bir İYİ Partili ile konuştum. Özür dileyerek ifade ediyorum, İnanın İYİ Paritililerin arasında ‘düdük' diye hitap ediyorlar. ‘Düdük çıktı konuşuyor' diyorlar. Neden? Sürekli bir ses çıkartır anlamında... Gerçekten artık İYİ Partililerin içerisinde de bir dalga konusu olmuş durumda Sayın Davutoğlu...” şeklinde konuştu.

“BU CHP'Yİ KÜÇÜLTMEKTİR!”

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları hakkında konuşan Osman Gökçek, “0.1'lik bir siyasi partinin, 25-26 puan alabilecek bir partiyle denk olduğunu Sayın Kılıçdaroğlu söylüyor. Bu CHP'yi çok ciddi anlamda küçültmektir.” dedi.

6'LI MASADA YÖNETİM KRİZİ

Osman Gökçek, “Ahmet Davutoğlu ‘Ben bir bedel ödeyerek geldim' diyor. Ahmet Davutoğlu'nun ödediği bedel sadece insanları satmaktır. Aslında partinin içerisine geldiği zaman ilk kiminle birlikteydi biliyor musunuz? Sayın Abdullah Gül'ün yanındaydı. İlk Abdullah Gül'ü sattı makam için. Sonra Sayın cumhurbaşkanımızın yanına geldi. Oradan bir şekilde yükseldi. Sonra hatırlayın meclis konuşmasını... ‘Ben her türlü makamı elimin tersiyle iterim' dedi. Üç gün sonra burayı sattı. Göreceksiniz üç gün sonra bunları da satacak. Çünkü fıtratında bu var. ‘Bedel ödedik' diyor. Hangi bedeli ödedi Ahmet Davutoğlu?” şeklinde konuştu.

Konuşmasını sürdüren Gökçek, “Ahmet Davutoğlu ne yaşadı? Torpille geldi bunu söylemek lazım. Cumhurbaşkanımız desteklemeseydi onu, oralara gelemezdi. Geldikten sonra da ilk onu sattı. Göreceksiniz şimdi de ilk Kılıçdaroğlu'nu satacak. Ödediği bedel insanları satmak üzerine. Bu insandan siz ne bekleyebilirsiniz?” dedi.

ALİ BABACAN: RAHAT SEÇİLİRİM!

Ali Babacan'ın açıklamaları hakkında konuşan Gökçek, “Masada bir değnek Babacan'da bir değnek Davutoğlu'nda. Bir sağdan vuruyorlar bir soldan vuruyorlar. Ama altılı masada sürekli sabrediyor. Bu sabredenlerin içerisinde Sayın Akşener de var Sayın Kılıçdaroğlu da var. Ki Kılıçdaroğlu dehşet bir şekilde sabırlı, şaşırıyorum sabrına. Ama onlar gördüğünüz gibi sürekli bir racon kesmekte ve kendisine laf etmekte. Sürecin sonunu göreceğiz. CHP'liler bunu kendilerine nasıl yediriyor bilmiyorum. Babacan, ‘Herkes kendi yoluna diyor' bu da 0.2, 0.3 alacak... Hep birlikte göreceğiz seçim sonunda. “ifadelerini kullandı.

Ali Babacan'ın ‘Rahat seçilirim' söylemleri üzerine konuşan Osman Gökçek, “Diyor ki, ‘Ben rahat seçilirim' yani Kılıçdaroğlu zor seçilir bir kere burada bu var. İkinci de diyor ki ‘Biz 5N1K olayını çözeceğiz'. Gözüken o ki seçim, Sayın Bahçeli'nin söylediğinin üzerine, Ak Partili genel başkan yardımcıları da konuşuyorlar... Herhalde, '14 Mayıs'ta seçim olur' diye genel itibariyle herkeste bir tahmin var. 14 Mayıs'ta seçim var, biz ocak ayının sonuna geldik. Bunlar 5N1K'yı konuşuyorlar. Bunca uzun süredir bir aday belirleyemeyen altılı masa nasıl olacakta bu ülkedeki herhangi bir konuda karar alacak?” şeklinde konuştu.

BABACAN, YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİYİ HEDEF ALDI!

Ali Babacan'ın Bayraktar hakkındaki söylemlerini yorumlayan Gökçek, “Son günlerde dikkat ediyor musunuz Ali Babacan'ın ‘Türklük ifadesi kalksın. Bayraktar gelince dokunacağız' açıklamalarından HDP ağzıyla hareket ettiğini çok rahat görebiliriz. Bugün Bayraktar'dan kim rahatsız diye baksak, PKK, YPG, PYD rahatsız... Bunların rahatsız olduğu yerde rahatsız olan bir kişi daha var. Kim rahatsız? Ali Babacan... Çok enteresan, bunlarla aynı çizgide yürüyor ve diyor ki ‘ Biz geldiğimiz zaman ona dokunacağız' diyor. 27 tane ayrı ülkeye ihracat yapmış olan bir firmadan Türkiye'nin bir şirketinden bahsediyoruz. Bu 27 tane ülkenin devlet başkanlarının, istihbarat başkanlarının, savunma bakanlarının kafaları hiç çalışmıyor. Gidiyorlar Bayraktar'ı satın alıyorlar, kendi ülkelerini korumak için bundan istifade ediyorlar. Kendi ülkesindeki böyle bir firmaya Babacan kalkıyor, ‘Biz geldiğimiz zaman buna dokunacağız' diyor. Buna dokunmasının tek sebebi olabilir. Ya bir takım dış güçlerle bir arada ve onlarla istişare içerisinde. Ülkenin içerisindeki bu tür milli konuları yok etmek üstüne görevlendirilmiş bir kişi... Ben bir basın mensubu olarak böyle düşünürüm.” ifadelerini kullandı.

İHA VE SİHA'LARIN ÖNÜ KESİLECEK!

Osman Gökçek, “Sermaye düşmanı, milli yapılan her şeye düşman bunlar. Aslında Babacan'ın hayra vesile olduğu bir konuda oluyor. Hepimiz Bayraktar firmasının geçmişini öğrenebiliyoruz. 1984 yılında kurulmuş bir firma... 1984 yılından beri bir mücadele veriyor. Beğenirsin, beğenmezsin ama 27 tane ülke beğenmiş. 27 tane ülke sadece cumhurbaşkanımıza yakınlığından dolayı uçak alır mı? Böyle bir mantık olabilir mi? Ben bir jest yapayım cumhurbaşkanının yakını olduğu için uçak alayım der mi bir ülke? Şimdi siz hangi ülkenin gidipte bir yakını diye bir ülkenin başkanından, işinize yaramayacak bir şeyi almaya kalkarsınız savunma sanayiinize? Böyle bir mantık olabilir mi? Gurur duyup alkışlaması gerekirken ‘Gelince biz onlara dokunacağız' diyor. İşte amaçları bu... 0.1'lik 0.2'lik oylarıyla bu ülkenin içerisindeki bu yapılan milli işleri engellemek istiyorlar. Engelleyebilecekler mi bunu vatandaşlarımız biliyor.” dedi.

GÜLTEKİN UYSAL: KILIÇDAROĞLU EN GÜÇLÜ ADAY

Gültekin Uysal'ın açıklamaları hakkında konuşan Gökçek, “Gültekin Bey'in kaç oyu var? Şuan da ona bir tane milletvekilliği varsa Sayın Kılıçdaroğlu, ondan başkasını zaten destekleme şansı yok. Öpüp başlarına koysunlar... Bir milletvekillinin getirebildiği kadar oy getiremeyecek belki ama ona Kılıçdaroğlu bir milletvekilliği veriyor. Tabi Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek.” ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN SEÇİM VİDEOSUNDA İMAMOĞLU DETAYI

Akşener'in reklam afişlerinde bulunan ‘İmamoğlu' detayı hakkında konuşan Gökçek, “Sayın Kılıçdaroğlu aşırı sabırlı. Kendi partisinin belediye başkanları Meral Akşener'in reklam videolarında dönüyor, reklam afişlerinde çıkıyor. Sayın Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş kadar sizin yanınızda hiç mi hatrı yok? Bir siyasi partinin lideri de bu kadar ezilmez. Kemal Bey iyi dayanıyor.

İBB'de Sayın İmamoğlu'nun seçilmesinde birinci emek Kılıçdaroğlu'nundur, ikinci emek HDP'nindir. HDP olmasa İstanbul'da İmamoğlu'nun seçilmesi imkansızdı. Burada hem HDP'nin hem CHP'nin üstüne basıp, Akşener diyor ki ‘Sayın İmamoğlu'nu biz seçtirdik. Benim reklamlarımda oynar' diyor ve CHP rozeti taşıyan bir kişi için Kılıçdaroğlu'ndan izin almıyor. Sayın Akşener, sizin bir belediye başkanınızı Kılıçdaroğlu reklam afişlerinde sizden habersiz oynatsa ne derdiniz bir düşünün...' dedi.

FATİH PORTAKAL DAHA ÇOK OY ALIR!

Fatih Portakal'ın 6'lı masaya yönelik söylemleri hakkında konuşan Gökçek' “Yani kendi seçmeni de bu düşünce noktasına gelmişse artık diyecek bir şey yok. Bunları kendileri oturup kendileri düşünecekler. Fatih Portakal, Ali Babacan'dan ve Ahmet Davutoğlu'ndan daha çok oy alabilir. Gültekin Bey'den kesin daha fazla oy alır.” dedi.

ENVER AYSEVER'DEN İMAMOĞLU'NA ‘UMRE' TEPKİSİ

Enver Aysever'in, İmamoğlu'nun umre ziyareti hakkında söylediklerini yorumlayan Gökçek, “Ekrem İmamoğlu'nun laikliği delen pek birşeyini görmedim. Umreye gitmek laikliği falan delmez, böyle bir durum söz konusu değil. Aslında burada başka bir şeye de karşı duruşu var Enver Aysever'in, onun da üzerinden devam ediyor. Sayın İmamoğlu'na oradan da saldırmaya kalkıyorda şunu da söyleyeyim, Sayın İmamoğlu'nun bu anlamda vukuatlı olduğu durumlar oldu. Sadece seçim için göstermelik camide Kur'an-ı Kerim okuduğu bir durumla vatandaşlarımız bunu gördüler. Yani sadece seçime yönelik bir hareket yapıldı. Yoksa onun Kur'an-ı Kerim okuması, umreye gitmesi ya da başka dini vazifelerini yerine getirmesi tabiki de onun görevidir ve bunu yapıyordur, o da Allah ile kendisinin arasındadır. Bu konuları eleştirmek aslında pek de bizim haddimiz değil, neden? Bu onu dini olarak yaptığı ibadeti... Kimin ne kadar imanlı olduğunu sadece Allah bilir ama İmamoğlu'nun şöyle bir sıkıntısı var. Gittiği yerle alakalı olarak orada FETÖ'cüler ile görüştüğü noktasında ciddi haberler çıktı. Bu görüşmeleri yurt dışına tam böyle bir seçim döneminde, bir umre ziyareti adı altında gidip eğer orada farklı kişiler ile görüşmüşse ve FETÖ'cüler ile görüşmesi söz konusuysa gerçekten bunun altında büyük bir skandal var demektir. Ama bunun olup olmadığını bir görüntü önümüze gelmediği sürece söylememiz mümkün değil.” şeklinde konuştu.

ALİ BABACAN'DAN TSK'YA İFTİRA ATAN FİNCANCI'YA DESTEK

Ali Babacan'ın Şebnem Korur Fincancı'ya destek vermesi ile alakalı konuşan Osman Gökçek, “Artık Ali Babacan'ın ne kadar ülkemize düşman, ülkemize karşı bu tür hareket içerisinde olan insan varsa yanında görmeye alışalım diyorum. ‘Türklük kalksın' diyen Ali Babacan, İHA'lara-SİHA'lara karşı Ali Babacan, Türkiye Cumhuriyeti devletine asil Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ‘kimyasal silah kullandı' iftirasını atan Şebnem Korur Fincancı'ya da geçmiş olsun ziyareti yapan, çıktığı zaman ona hoşgörülü konuşma yapan yine Ali Babacan... Ali Babacan'ın ne olduğu ortaya çıkmış oldu. Bu saaten sonra ne kadar kendini anlatmaya çalışsa da ömür boyu bu lekeyi taşıyacak.” dedi.

İBB KAMYONU İLE UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPILDI!

Osman Gökçek, 'Hatırlarsanız cenaze aracında 144 kilo uyuşturucu madde yakalanmıştı. Şimdi de bakım onarım aracında 112 kilo uyuşturucu yakalandı. Ben, Ekrem İmamoğlu'nun bu uyuşturucu işiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bu bir şahsın yaptığı bir hareket. Biliyorsunuz Ankara'da da bir belediye aracında uyuşturucu yakalandı yine. Ben şunu söylemek istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Uyuşturucu baronlarının canlarına okuyacağım' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bir kere sizin arabada uyuşturucu yakalanmış, ikinciye yakalanmasın diye nasıl önlemler alabilirdiniz yayında bunu da anlattık. 'Arabalara kamera takın dedik. GPS takın arabaları izleyin' dedik. Ne olup ne bittiğini araçların içerisinde ve dışarısında izleyebileceğiniz teknolojiler artık her yerde var. Artık bunu yapabilecek düzeydesiniz. Bunu neden yapmıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU TÜRKİYE'Yİ İNGİLİZLERE ŞİKAYET ETTİ!

İmamoğlu'nun Financial Times'a verdiği röportaj hakkında konuşan Gökçek, “Sayın İmamoğlu'nu zaten yurt dışındaki bazen Yunan kardeşlerinin yanında, onlara sarılırken ve bizi şikayet ederken görüyoruz. Şimdi de Financial Times'a çıkmış, ‘Benim davama bakmanız yargının ne kadar politize olduğunun göstegesi' demiş. İmamoğlu'nun leyhine verilmiş olsaydı karar, yargı Türkiye'de çok iyi işliyor olacaktı. Bunlar kendi aleyhlerine verilen karar olduğu zaman yargının Türkiye'de nasıl işlediğini görmeniz için işte ortam bu şekilde diye yabancı gazetelere konuşma yapıyorlar. Türk yargısını dünyaya kötülüyorlar. Bu insanların milli olabilmesi mümkün mü?” şeklinde konuştu.

STOCKHOLM'DA PKK ALÇAKLIĞI!

İsveç'te yaşanan skandallar hakkında konuşan Gökçek, “Bu çok namussuzca ve ahlaksızca yapılan bir hareket. Aslında burada şunu görmemiz lazım. Ülkemizin cumhurbaşkanının ne kadar doğru gittiğinin aslında en büyük göstergeleri bunlar. Çünkü orada PKK terör örgütü bunu yaparken, demek ki bizim ülkemiz, cumhur ittifakı, Ak Parti hükümeti, cumhurbaşkanımız, bu PKK'ya nasıl büyük bir darbe vuruyor, nasıl bunların canını yakıyor, nasıl bunları bitirme noktasına getiriyor ki artık bunlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Aslında bu bunun göstergesi.” dedi.