Sivas'ta AK Parti'den Gövde Gösterisi

Sivas’ta AK Parti Merkez Ilçe Baskanligi öncülügünde 2023 seçimlerinde sandiklarda görev alacak bin 800 sandik kurul görevlileri ve teskilat üyeleri istisare toplantisinda bir araya geldi, toplantida konusan AK Parti Grup Baskani Ismet Yilmaz “Ya 6’li masaya bir sekreter seçecegiz. Ya da bu aziz millete bir lider seçecegiz” dedi.

Sivas'ta AK Parti'den Gövde Gösterisi
Iki gün süren toplantinin açilis konusmasini Merkez Ilçe Baskani Muhammed Burak Kuruçay yapti. Toplantiya AK Parti Grup Baskani Ismet Yilmaz, AK Parti MKYK Üyesi, Il Koordinatörü Halil Ürün, Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Il Baskani Hakan Aksu, Belediye Baskani Hilmi Bilgin ve partililer katildi.

“Bu seçim Türkiye’nin tarihini degistirecek”

Toplantida konusan AK Parti Sivas Merkez Ilçe Baskani Muhammed Burak Kuruçay, bu seçimin Türkiye’nin tarihini degistirecegine vurgu yaparak, “Her seçimin bir önceki seçimden daha önemli oldugunu biliyoruz. Ama bu seçimin Türkiye’nin tarihini degistirecek bir seçim oldugunun hepimiz farindayiz. Biz bu programi yaklasik 3 buçuk sene önce göreve geldigimizde 2019 senesinde sandikta görev yapan baskanlarimizla yapmak istemistik. Ama pandemi süreci ve sartlardan dolayi bu programi gerçeklestiremedik. Dün ve bugün olmak üzere iki etapta toplam bin 800 tane sandik yönetim kurulu üyemizle bir araya geldik. Hasbihal etme ortamimiz oldu. Sandiklarla alakali kiymetli büyüklerimiz bilgiler verdi. Sandik namustur. 2019 da nasil sandiga sahip çiktiysak Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde de sandiklarimiza sahip çikacagiz. Dün ve bugün bin 800 tane sandik yönetim kurulu üyelerimizin hepsinin ortak bir paydasi var. Birincisi Sivas ikincisi vatan üçüncüsü bayrak ve en sonuncusu Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dir. Kimse görev beklemeden bu saatten sonra mahallesindeki komsusuna, esine dostuna, esnaf arkadaslarina Sayin Cumhurbaskanimizin hakli davasini anlatmaya davet ediyorum” dedi.

Yilmaz, “Dünyada ki en önemli seçim olacak”

AK Parti Grup Baskani Ismet Yilmaz ise konusmasinda önümüzdeki seçimin 2023 yilinda dünyadaki en önemli seçim oldugunu belirterek, “Sivas her zaman bu milletin hakkini hukukunu her zeminde koruyan insanlarin yaninda durdu. Simdi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Gerçekten seçimlerin anasi her seçimde böyle diyorduk ama bakin bu seçim 2023de yapilacak dünyadaki seçimlerin en önemlisi. Amerika’nin gazetesi var ‘Wall Street Journal’ diye. Bu gazeteye göre, 2023’de dünyada birçok seçim yapilacak. Bu seçimler içerisinde en önemlisi Türkiye’de yapilan seçimdir. Ola ki kafasinda sorular olan olabilir. Pandemiden geçtik. Savas sürecinden geçtik. Sorusu olanlara sunu sormak lazim. Istikrar istiyor muyuz? Hizmet siyaseti devam etsin diyor muyuz? Aile degerleri korunsun diyor muyuz? Bunlarin hepsi AK partidir. Içerde özgüven disarda itibar olsun diyor muyuz? Bu da Ak partidir.” dedi.

“Seçime 4 ay kaldi”

Yilmaz, seçim takvimi güncellenirse seçimlere 4 ay gibi bir zaman kaldigini ifade edip, “Haziranda seçimi yaparsak 5 ay mayisa güncellenirse 4 aylik bir süremiz kaldi. Sandiga gidince karar vermeniz gereken husus su olacak. Ya 6’li masaya bir sekreter seçecegiz. Ya da bu aziz millete bir lider seçecegiz. Tercihimiz ne olur? Inaniyorum ki bu vatani, milleti, devleti ve bayragi öne koyan Sivaslilarin tercihi bu ülkeye bir lider seçmektir. Bilin ki Tayyip Erdogan sadece bu ülkenin lideri degildir. Kosova’ya gidin. Bosna Hersek’e gidin miting yapar. Hangi cografyaya giderse gitsin. Mazlum milletlerin umududur. Bizim geleneksel sözümüz olan ‘Türkler Beklenendir’ sözünün ete kemige bürünmüs halidir. Sivas bu ana kadar çok büyük destek verdi. O destegini artirarak devam ettirecektir diyorum. Tekrar geldiginiz için Ak Parti’ye sahip çiktiginiz için tesekkür ediyorum.” Seklinde konustu.

Kaynak: İHA