Karatay'da 'Gençlerle Bir Baska Motivasyon Bulusmalari' Basladi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi “Gençlerle Bir Baska Motivasyon Bulusmalari” programi çerçevesinde Gri Koç adiyla taninan Gökhan Müftüoglu’nu gençlerle bulusturdu.

Karatay'da 'Gençlerle Bir Baska Motivasyon Bulusmalari' Basladi
Gençlerin keyifli ve verimli vakit geçirmeleri amaciyla birbirinden farkli etkinliklere imza atan Karatay Belediyesi, üniversite sinavina hazirlanan ögrencilere yönelik “Gençlerle Bir Baska Motivasyon Bulusmalari” adli programda Egitim Danismani Gökhan Müftüoglu ile Karatayli gençleri bir araya getirdi. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafindan organize edilen program Karatay Gençlik Merkezi’nde ögrencilerin yogun katilimiyla gerçeklestirildi.

Her yas grubunun büyük bir begeniyle takip ettigi Gri Koç adiyla taninan Gökhan Müftüoglu ögrencilere; sinava hazirlik süreci, stresle bas etme, verimli ders çalisma yöntemleri, zamanin verimli degerlendirilmesi ve motivasyonun yüksek tutulmasina iliskin bilgiler aktardi.

Müftüoglu ögrencilere basarinin sirrini anlatti

Kendisini dinlemeye gelen ögrenciler ile sohbet eden Müftüoglu, ders çalisma metotlari hakkinda önemli tavsiyelerde bulunurken, merak edilenleri cevaplandirdi. Müftüoglu, Karatayli gençlerle bulusmaktan büyük mutluluk duydugunu ifade etti.

Seminerde ögrencilere basarinin püf noktalarini anlatan Müftüoglu, “Ne istediginizi bilmek çok önemlidir. Bunu bilmek sizlerin dogru karar vermesini saglayacaktir. Istediginizi belirleyip bu yönde çalismaniz ile basarili olabilirsiniz. Ne istediginizi saglam bir sekilde oturtmali ve netlerinizle ilgili gerçekçi olmalisiniz. Deneme çözmek ögrencilerin pratigini arttiriyor ve bu açidan çok önemli. Bol bol deneme çözüp eksik oldugunuz alanlari tamamlamalisiniz. Bunlarin disinda zamani yerinde ve dogru kullanmak da sinavda basari için önemlidir. Istediginiz hedefe ulasmak için çalisin. Insallah istediginiz okullari bölümleri kazanacaksiniz” diye konustu.

“Gençlerimizin hayata hazirlanmasinda her zaman yanlarindayiz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca belediye olarak, ögrencilerin hayata hazirlanmasi noktasinda her zaman destek olduklarini belirterek, gençlerle ilgili birçok basarili çalismaya imza attiklarini söyledi.

Hasan Kilca, “Bizler, insana yapilan yatirimin hiçbir zaman bosa gitmeyecegini, egitime ve gelecegimiz olan gençlere yapilan yatirimlarin ise en önemli, en büyük yatirimlar oldugunun farkindayiz. Dolayisiyla gençlerimizin çok daha iyi yetismesi için de belediyemiz imkanlari ölçüsünde gençlerimize destek olmaya devam edecegiz” dedi.

Gökhan Müftüoglu seminer sonunda “Griden Beyaza Basarmak Isteyen Bütün Ögrencilere” isimli kitabini imzaladi.
Kaynak: İHA