Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Gelecege Yönelik Eserler Kazandirdik'

Samsun’da Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, "Vatandaslarimizin ihtiyaç ve taleplerini karsilayacak, gelecege yönelik nice eserler kazandirdik ve kazandirmaya devam ediyoruz. Ulasimdan egitime, sagliktan spora her alanda ilçemiz ve halkimiz için gayretle çalisiyoruz" dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Gelecege Yönelik Eserler Kazandirdik'


Canik Belediyesi, ilçeye vatandaslarin rahatlikla seyahat edecegi modern ve güvenli yollar kazandirmaya devam ediyor. Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede merkez ve kirsal mahallerde devam eden yol çalismalarini yerinde inceledi. Inceleme gerçeklestirdigi mahallelerde vatandaslari ziyaret eden Baskan Ibrahim Sandikçi, talep ve önerileri de dinledi. Ilçede vatandaslara en kaliteli ulasim hizmetini sunmak için çalismalara devam ettiklerini belirten Sandikçi, “Ilçemizde vatandaslarimiza en kaliteli ulasim hizmetini sunmak, onlarin güvenli ve konforlu bir sekilde seyahat etmeleri için yol çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Belirledigimiz program dahilinde ilçemizin her noktasina modern yollar kazandiriyoruz. Ilçemizin her caddesinde, her sokaginda ekiplerimizle sahadayiz” dedi.



Baskan Sandikçi, ilçede üst yapi çalismalariyla birlikte alt yapi çalismalarinin da büyük bir titizlikte sürdügünü belirterek, alt yapisi tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapi çalismalarina devam edildigini kaydetti.

Ilçede gerçeklestirdigi incelemelerin ardindan vatandaslar ile bir araya gelen Baskan Sandikçi, talep ve önerileri de dinledi. Sandikçi, “Vatandaslarimizla her firsatta bir araya geliyoruz. Kendilerinin taleplerini dinlerken, ilçemizde gerçeklestirdigimiz ve planladigimiz proje ve çalismalarimizi anlatiyor, önerilerini dinliyoruz. Vatandaslarimizla ele ele, gönül gönüle, hizmet ediyoruz. Ilçemize vatandaslarimizin ihtiyaç ve taleplerini karsilayacak, gelecege yönelik nice eserler kazandirdik ve kazandirmaya devam ediyoruz. Ulasimdan egitime, sagliktan spora her alanda ilçemiz ve halkimiz için gayretle çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA